Doliu în lumea filmului! Robert Garrison a murit la vârsta de 59 de ani

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
28/09/2019, 08:47
Doliu în lumea filmului! Robert Garrison a murit la vârsta de 59 de ani
Robert Garrison a murit la vârsta de 59 de ani. Sursa foto: larepublica.pe

S-a mai stins o mare stea a cinematografiei mondiale! Robert Garrison a murit la vârsta de 59 de ani, conform unui anunț făcut aseară de familia marelui actor. Acesta a fost cunoscut publicului larg pentru interpretarea lui Tom în pelicula „Karate Kid”, film care s-a bucurat de un real succes și pe meleagurile românești.

Robert Garrison a murit din cauze hepatice

Robert Garrison, celebru pentru filmele Karate Kid și Cobra Kai s-a stins din viață ieri dimineață. Anunțul decesului a fost făcut abia seara de către sora lui Robert. Acesta era internat într-un spital din statul american Virginia de Vest, loc în care și-a dat, de altfel, ultima suflare. Actorul nu era într-o stare bună de mai bine de o lună.

Garrison avea câteva afecțiuni serioase. Medicii au decis ca acesta să rămână internat încă din luna august, când s-a prezentat la doctori cu o stare avansată a problemelor hepatice pe care le avea. În tot acest timp, apropiații s-au rugat și au făcut tot posibilul pentru ca Robert să supraviețuiască bolii, însă, din nefericire, Dumnezeu a avut un alt plan cu el.

robert garrison
Captură din filmul Karate Kid, cel mai de succes în care a jucat Robert Garrison

Adio, Tommy!

Publicația de exclusivități mondene TMZ.COM scrie că familia Garrison se ocupă în aceste zile de ceremonia funerară și că vestea a căzut ca un trăsnet pentru toți. Robert Garrison a jucat, pe lângă Karate Kid și Cobra, în seriale de televiziune precum „MacGyver”, „Columbo” și „Coach”. Anul acesta, după o absență din lumea artistică, actorul s-a întors în rolul lui Tommy în serialul „Cobra Kai”.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×