Doliu în lumea filmului! A murit actorul Raphael Coleman. Avea doar 25 de ani

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
11/02/2020, 17:01
Doliu în lumea filmului! A murit actorul Raphael Coleman. Avea doar 25 de ani
A murit Raphael Coleman, un cunoscut actor britanic. Sursa foto: People

O veste tristă a căzut ca un fulger peste întreaga lume a filmului, întrucât s-a stins din viață actorul Raphael Coleman, cunoscut mai ales pentru rolul din „Nanny McPhee”, celebra peliculă care a făcut senzație în anul 2015.

A murit actorul Raphael Coleman. S-a prăbușit din picioare în timpul unei expediții

Potrivit unor surse citate de BBC News, decesul tânărului de doar 25 de ani s-a produs subit și a șocat atât membrii familiei, cât și fanii săi din Marea Britanie și nu numai, mai ales că acesta nu avea probleme sănătate. În timpul unei expediții la care lua parte pe data de 7 februarie, actorul s-a prăbușit, pur și simplu, din picioare și, în ciuda eforturilor medicilor de a-i salva viața, aceștia au fost nevoiți să constate decesul.

Odihnește-te în pace dragul meu fiu Raphael Coleman, aka Iggy Fox. A murit făcând ceea ce iubea, lucrând pentru cea mai nobilă cauză.

Familia sa nu ar putea fi mai mândră de atât de el. Să celebrăm tot ce a realizat în viața sa prea scurtă și să prețuim moștenirea ce ne-a lăsat-o”, a scris mama sa, la scurt timp după ce britanicul a încetat din viață. La scurt timp după publicarea mesajului, rețelele de socializare s-au umplut de mesaje cu condoleanțe din partea fanilor.

Ne-a părăsit și Robert Conrad, cunoscut pentru rolul din serialul „The Wild Wild West”

Din păcate, aceasta nu este singura veste tristă de care am avut parte recent, pentru că în urmă cu doar două zile a plecat dintre noi și actorul american Robert Conrad, cunoscut publicului larg mai ales datorită rolului din serialul  „The Wild Wild West”. Este vorba despre un western plin de anacronisme voluntare a cărui acţiune se derulează după Războiul civil american.

În vârstă de 84 de ani, Conrad a încetat din viață la locuința sa din Los Angeles, înconjurat de rude și toți cei dragi, după cum anunță presa americană, care îl citează pe purtătorul de cuvânt al familiei, Jeff Ballard. Ultima apariţie a lui Robert Conrad într-un film a fost în 2002, o boală nemiloasă ținându-l de atunci departe de lumea Hollywood-ului. Potrivit publicației People, avea 8 copii și 18 nepoți.

A devenit celebru în 1976, odată cu serialul „Baa Baa Black Sheep” în care l-a jucat pe maiorul ”Pappy” Boyington, aflat în fruntea unei escadrile a marinei americane.

Renunţa adesea la dubluri, ceea ce a făcut ca în timpul filmării unui episod din „The Wild Wild West” să se rănească. A căzut de la mai mult de patru metri pe o podea de ciment.

Speriați de gândul că actorul s-ar fi putut alege cu răni grave, producătorii au încercat de multe ori să îl convingă să renunțe la cascadorii. Nu au reușit, însă, niciodată, pentru că Robert Conrad adora să simtă adrenalina creată de aceste scene periculoase.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×