Doliu în lumea filmelor pentru adulţi! Jessica Jaymes a fost găsită moartă în casă, la doar 43 de ani

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
19/09/2019, 09:10
Doliu în lumea filmelor pentru adulţi! Jessica Jaymes a fost găsită moartă în casă, la doar 43 de ani
A murit actrița de filme pentru adulți Jessica Jaymes

Doliu în lumea filmelor pentru adulți. S-a stins din viață Jessica Jaymes, fiind găsită fără suflare în locuința sa din California. Paramedicii ajunși la fața locului au descoperit o varietate de medicamente, astfel că anchetatorii nu exclud ca moartea actriței de 43 de ani să fi fost provocată de o supradoză.

A fost găsită inconștientă de un prieten

Potrivit TMZ, Jessica Michael Redding, pe numele său real, a fost găsită zăcând inconștientă de un prieten care venise în vizită. Imediat, acesta a alertat autoritățile, medicii ajunși la casa starletei nemaiputând face nimic pentru a-i sala viața. Din primele informații, actrița a suferit un stop cardio-respirator.

Biroul legistului din Los Angeles a anunţat că a demarat deja o anchetă pentru a stabili cauzele exacte care au provocat decesul prematur al actriței din filmele pentru adulți. Foarte activă în mediul online, Jessica postase recent fotografii din vacanță și nimic nu părea să anunțe acest deznodământ tragic.

Actrița avea 43 de ani
Actrița avea 43 de ani

Lumea filmelor pentru adulți, în doliu după moartea actriței

La scurt timp după aflarea cumplitei vești, pe rețelele de socializare au curs numeroase mesaje din partea tuturor celor care au iubit-o și apreciat-o. Colegii din industria filmelor pentru adulți sunt, la rândul lor, șocați de pierderea suferită și au transmis condoleanțe familiei îndurerate.

Jessica Jaymes și-a început cariera în 2002, pe când avea doar 26 de ani. Doi ani mai târziu, a devenit primul model de contract al celebrei reviste Hustler. De asemenea, a avut mai multe apariții la diverse emisiuni de televiziune, printre care Showtime’s Weeds, Vivid Valley al HBO și reality show-uri, cum ar fi Celebrity Rehab Sober House de la VH1.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×