Doliu în familia lui Culiţă Sterp! Zi tristă pentru sora artistului

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
17/12/2019, 15:23
Doliu în familia lui Culiţă Sterp! Zi tristă pentru sora artistului
Doliu în familia lui Culiţă Sterp. Sursa foto: cancan.ro

Nenorocirea s-a abătut asupra familiei îndrăgitului interpret de muzică populară Culiță Sterp, chiar înainte de Crăciun! Socrul surorii sale a murit, iar Culiță Sterp a făcut anunțul printr-o postare pe Facebook. Vedeta a plecat imediat spre sora sa, care este în doliu, pentru a-i fi alături.

Doliu în familia lui Culiţă Sterp

Cea care i-a dat vestea tristă lui Culiță Sterp a fost chiar sora lui, care l-a sunat și l-a anunțat plângând că socrul ei a trecut la cele sfinte. Săritor cum îl cunoaștem, Culiță Sterp nu a mai stat pe gânduri și s-a urcat în mașină pentru a pleca spre sora lui.

A luat-o cu el și pe mama sa pentru a merge la priveghi, dar și pentru a fi alături de sora lui în aceste momente foarte grele pentru familia soțului ei.

”Mergem să fim alături de ei”

“Este o zi mai tristă, este un eveniment trist în familia noastră. Socrul surorii mele tocmai ce-a plecat dintre noi. Mergem să fim alături de ei… Și am luat-o cu mine pe mama mea”, a spus Culiță Sterp într-o filmare urcată pe Instagram Stories. Fanii lui Culiță Sterp i-au trimis sute de mesaje de încurajare pe rețeaua de socializare.

Împăcarea dintre Culiță Sterp și Carmen de la Săciua i-a luat prin surprindere pe fanii celor doi, mai ales că separarea or fusese una cu scandal. După ce s-au împăcat, Carmen de la Sălciua i-a transmis un mesaj emoționant lui Culiță Sterp.

“Ne-am îngropat dar nu am realizat că noi suntem… Semințe! Și… Iată-ne, din nou zâmbind! La mulți ani ție: Bărbatului care m-a condus până în fața lui Dumnezeu, omului simplu cu care râdeam la oi pe câmp și unde fericirea era cea mai pură! Îți doresc să fii un om împlinit cu tot ce înseamnă asta! Te felicit pentru ambiția și evoluția ta! Știu cum am început de acolo de jos și știu cât a fost de greu! Culege roadele succesului și fii un om fericit!”, a fost mesajul lui  Carmen de la Sălciua pentru Culiță Sterp.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×