Doliu în cinematografie! A murit Bryan Marshall, actorul din James Bond

Catalin Nae    Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
27/06/2019, 16:45
Doliu în cinematografie! A murit Bryan Marshall, actorul din James Bond GALERIE FOTO
A murit Bryan Marshall

Hollywood-ul este din nou în doliu, după moartea actorului Bryan Marshall. Actorul care era cunoscut pentru rolul comandantului Talbot din franciza James Bond, „The Spy Who Loved Me”, a murit la vârsta de 81 de ani. Acesta s-a mai remarcat și în serialul australian „Neighbours”.

A murit actorul Bryan Marshall

Vestea morții lui a fost confirmată de un agent la ECA, Esta Charkham, care a spus pe Twitter: „Sunt atat de trist pentru ca vechiul meu prieten Bryan Marshall s-a stins din viata. A fost un actor minunat, a fost atat de bun incat nici nu ati observat cat de bun a fost. Ramas-bun prieten drag”, a scris acesta, potrivit Mirror.

Bryan Marshall s-a născut în Battersea, Londra, dar și-a început cariera de actor în anii ’60 cu un rol în filmul „Alfie”, unde a jucat alături de Michael Caine. Pe lângă rolurile mari care l-au consacrat, actorul a avut și roluri mai mici precum cele din serialele și filmele britanice, unde a mai jucat alături de Helen Mirren și Bob Hoskins în filmul politist „The Long Good Friday”, în 1980.

A murit Bryan Marshall
A murit Bryan Marshall

Bryan Marshall a emigrat în Australia în 1983

Bryan a mai jucat și în The Witches (1966), Mosquito Squadron (1969), și Man in the Wilderness (1971). După ce a emigrat în Australia în 1983, Bryan Marshall și-a continuat cariera. Pe lânga „Neighbours”, a mai apărut și în serialele „Home and Away” și „Prisoner”.

Hollywood-ul este în doliu și după trecerea în neființă a cunoscutei vedete de televiziune Beth Chapman, faimoasa recuperatoare de recompense care a amurit la vârsta de 51 de ani, după o luptă crâncenă cu cancerul. Beth Chapman era căsătorită cu faimosul Duane ”Dog” Chapman, și el tot vânător de recompense. Cei doi au înregistrat un succes imens și au devenit cunoscuți în toată lumea, datorită emisiunilor lor.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×