Schiorii, în pericol! Doi urşi au apărut pe pârtia Clăbucet! Video!

Filon Stan   
în Video
29/01/2018, 14:04
Schiorii, în pericol! Doi urşi au apărut pe pârtia Clăbucet! Video!

Schiorii de pe pârtia Clăbucet, în real pericol! Doi urşi au fost filmaţi de un bărbat care se afla în telescaun! Imaginile au ajuns imedia la Salvamont Predeal!

Salvamontiştii şi jandarmii montani au intervenit, duminică după-amiază, pentru limitarea accesului turiştilor în zona pârtiei Subteleferic din Predeal, după cei doi urşi şi-au făcut apariţia în zonă, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „Nicolae Titulescu”Braşov, Ciprian Aldea.

Doi urşi au apărut pe pârtia Subteleferic din Predeal!

„În urma unui apel la numărul de urgenţă 112 făcut de turişti duminică, la ora 14.40, prin care a fost semnalată prezenţa a doi urşi pe pârtia Subteleferic din Predeal, jandarmii montani şi salvamontiştii au fost nevoiţi să intervină pentru limitarea accesului turiştilor în acea zonă. Turiştii prezenţi în apropiere au fost informaţi despre potenţialul pericol şi despre faptul că accesul este restricţionat, deoarece animalele sunt încă prezente în apropiere. Salvamontiştii din cadrul Serviciului Salvamont Predeal au aruncat mai multe petarde spre cei doi urşi, reuşind să îndepărteze animalele sălbatice în pădure”, a precizat Ciprian Aldea, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, patrulele de jandarmi au rămas în zonă pentru a se asigura că nu mai există niciun pericol pentru turişti, nicio persoană fiind rănită.

Săptămâna trecută, un urs a fost văzut foarte aproape de o pensiune din Predeal, în două seri consecutive, căutând mâncare la tomberoanele cu resturi menajere din zonă, fără să rănească pe cineva.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×