Doi români, soț și soție, filmați în timp ce spărgeau semințe în tren. Clipul a devenit viral și a atras sute de comentarii. VIDEO

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
05/01/2019, 17:55
Doi români, soț și soție, filmați în timp ce spărgeau semințe în tren. Clipul a devenit viral și a atras sute de comentarii. VIDEO
Doi români au fost filmați în timp ce spărgeau nestingheriți semințe, în tren

Unul dintre cele mai folosite mijloace de transport în comun pe distanțe lungi este trenul, astfel că oamenii trebuie să se facă pe cât posibil comozi, pentru momentul ajungerii la destinație, însă nu atât de comozi cum s-au făcut doi români. Este vorba despre un soț și o soție, care au fost filmați în timp ce spărgeau semințe în tren.

E cert că una dintre regulile nepermise este introducerea oricărui obiect periculos în stații sau trenuri, însă nimeni nu s-ar fi gândit că un obiect suspect, ce ar trebui să fie luat la ochi de către personalul CFR ar fi chiar semințele. Clipul a devenit viral și a atras sute de comentarii tocmai pentru că oamenii nu aveau nicio jenă să facă această acțiune. Amândoi mâncau cu spor, aruncând cojile pe covorul deja format pe lângă scaune.

Doi români au fost filmați în timp ce spărgeau semințe în tren

După postarea clipului pe internet, au apărut și multe reacții care blamează acțiunea celor doi. ”De ce nu ați anunțat controlorul? Să îi aștepte poliția când se dau jos din tren+ amendă+ curățenie”, ”Niște jeguri de oameni”, ”Nici în 1000 de ani nu ne trezim la realitate”, ”Și poliția feroviară ce face?”, ”Nu pot să cred asta! Oare așa mănâncă și acasă?”

” Eu sunt navetist și așa ceva văd în fiecare zi. Dacă le zici ceva, te iei cu ei la ceartă, te înjură și spun că ești prost și mai sar și alții să le ia apărarea”, ”Așa i-au crescut părinții…”,  au fost câteva dintre comentariile oamenilor furioși pentru ceea ce s-a întâmplat.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×