Doi prieteni se plimbau prin pădure, când au găsit nişte ţevi. Au făcut apoi o descoperire uluitoare

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
30/10/2019, 15:17
Doi prieteni se plimbau prin pădure, când au găsit nişte ţevi. Au făcut apoi o descoperire uluitoare
Doi tineri au descoperit două țevi ciudate într-o pădure din Germania. Sursa foto: stiri.rol.ro

O descoprire uluitoare a fost făcută în Germania, acolo unde un tânăr a mers în vizita la un prieten de-al său. Cei doi s-au plictisit de stat în casă, așa că s-au hotărât să plece într-o mică plimbare în pădurea din apropiere. Nici nu le trecea prin cap că această plimbare se va transforma într-o adevărată aventură.

Doi tineri au descoperit două țevi ciudate într-o pădure din Germania

Cei doi prieteni au intrat în pădurea de lângă casă. Au râs, au povestit, dar au ajuns în mijlocul pădurii, la sute de metri depărtare. Cei doi au văzut de departe două țevi mari și groase care ieșeau din pământ. S-au apropiat încet de cele două țevi ce păreau a fi periscoapele unui submarin.

Odată ajunși lângă țevile respective și-au dat seama că acelea erau doar începutul aventurii lor. Sub acele țevi, cei doi tineri au găsit un capac de lemn, pe care l-au îndepărtat destul de dificil, deoarece era destul de greu. Au rămas surprinși să vadă ce se ascundea sub capacul respectiv.

Tinerii au descoperit o fortăreață nazistă

Cei doi prieteni au găsit intrarea într-o construcție foarte veche, care s-a dovedit a fi imensă, după cum se vede și în videoclipul postat pe YouTube. Construcția respectivă avea zeci de camere și mai multe holuri foarte lungi, care acum erau inundate de ploile din ultima perioadă.

Încă nu se știe exact ce s-a petrecut în încăperile întunecate, dar se pare că respectiva construcție se întinde sub aproape toată pădurea respectivă. Istoricii care au văzut imaginile spun că aceea este o fortăreață nazistă, care este posibil să fi fost un fel de cartier general nazist, pe timp de atac cu ”bombe murdare”, cum erau numite bombele chimice. Cercetătorii nemți urmează să verifice mai bine descoperirea făcută de cei doi prieteni.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×