Doi fraţi, la graniţa dintre viaţă şi moarte! O familie a fost îngenuncheată în infernul de la Colectiv

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
02/11/2015, 12:18
Doi fraţi, la graniţa dintre viaţă şi moarte! O familie a fost îngenuncheată în infernul de la Colectiv GALERIE FOTO

Nicoll şi Alex Şerban, doi fraţi care nu se dezlipeau unul de celălalt niciodată, se zbat să trăiască după ce au fost prinşi în infernul din clubul Colectiv. Fata este conştientă, iar fratele ei se află în comă indusă. Starea lui e atât de gravă că medicii erau cât pe ce să-l piardă ieri noapte.

În paralel cu revolta colectivă care domneşte pe fondul acestei tragedii care a îndoliat România, de la o oră la alta aflăm veşti din ce în ce mai triste despre starea supravieţuitorilor care trec prin chinuri de neimaginat în spitalele din Bucureşti.

Foto cutremurător! Ultimele IMAGINI cu membrii trupei Goodbye to Gravity şi cu mulţi dintre cei care şi-au pierdut viaţa, chiar din #COLECTIV, din timpul concertului!!!

Suferinţa acestor tineri ajunşi victimele unor neglijenţe catastrofale ne mutilează sufletele, însă medicii fac eforturi supraomeneşti să-i salveze. Printre supravieţuitorii acelei seri fatidice se numără şi doi fraţi din Bucureşti, ambii în clasa X-a la Liceul Decebal. Nicoll şi Alex Şerban erau nedespărţiţi şi ieşeau împreună peste tot, dar mai ales la concerte de muzică rock, pentru că amândoi sunt fanii acestui gen muzical. Vineri seara, cei doi au văzut infernul cu aceiaşi ochi după ce au fost prinşi în incendiul din Colectiv.

Transportaţi amândoi la Spitalul Elias, cu răni foarte grave, Nicoll a rămas conştientă, deşi are arsuri mari, în vreme ce fratele ei, Alex, se află în comă indusă. Pentru el situaţia este critică, iar medicii l-au resuscitat azinoapte după ce a făcut un stop cardiac.

Colegii celor doi fraţi au lansat un apel public pentru ajutorarea familiei celor doi, întrucât situaţia lor financiară este una sensibilă. O altă colegă a celor doi fraţi, Cătălina Dinu, se află, de asemenea, în stare gravă, după ce a fost călcată în picioare în ambuscada iscată în club.

Sursă: www.libertatea.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×