Doi CELEBRI antrenori români surprinşi în ipostaze NEAŞTEPTATE

Ionuţ Cataramă  
înReality show
12/02/2014, 08:48
Doi CELEBRI antrenori români surprinşi în ipostaze NEAŞTEPTATE

Cuplul Mariana Bitang-Octavian Belu întoarce toate privirile pe stradă, cei doi antrenori de gimnastică fiind foarte îndrăgiţi. De data aceasta, însă, nu numai celebritatea i-a scos în evidenţă, ci şi faptul că au luat masa în maşină, cu salam şi ceapă.

E greu să nu-i observi atunci când dai nas în nas cu ei, întrucât performanţele lor în lumea gimnasticii sunt mega-cunoscute. Gimnaştii antrenaţi de Mariana Bitang (52 de ani) şi Octavian Belu (62 de ai) ne-au ţinut de multe ori cu sufletul la gură şi ne-au adus multe bucurii, aşa încât cei doi antrenori au devenit celebri pe plan mondial. Tocmai de aceea aparatele de fotografiat sunt adesea îndreptate spre ei.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

De curând, fotoreporterii Click! i-au surprins pe cei doi soţi la un hypermarket din nordul Capitalei. În timp ce Octavian Belu a luat căruciorul de cumpărături şi a intrat în magazin, soţia sa l-a aşteptat nerăbdătoare în maşină.

Octavian Belu a făcut repede cumpărături, timpîn care soţia a stat în maşină

Antrenorul i-a înmânat Marianei Bitang salamul şi cuţitul

După aproximativ 20 de minute, antrenorul a ieşit cu căruciorul plin şi s-a îndreptat spre maşină. A aşezat bagajele în portbagaj, apoi…stupoare…şi-a tras pe mâini o pereche de mănuşi chirurgicale, a luat un cuţit, un salam şi o ceapă şi s-a urcat în maşină.

Înainte, însă, i-a dat şi soţiei mănuşi „protectoare”. Odată echipată, Mariana Bitang a luat salamul şi a început să-l taie tacticos. Apoi, a porţionat şi ceapa şi s-au pus amândoi pe înfulecat. Cu siguranţă erau tare flămânzi, de n-au mai avut răbdare să ajungă acasă pentru a lua prânzul.

Sursa:  click.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×