Ultima oră. Dobrogea, izolată! Autostrada Soarelui, închisă între Bucureşti şi Constanţa

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
26/02/2018, 22:44
Ultima oră. Dobrogea, izolată! Autostrada Soarelui, închisă între Bucureşti şi Constanţa

Până la ora 23:00, politia rutieră, împreună cu echipajele de la drumuri vor asigura evacuarea autovehiculelor din sectorul afectat. Potrivit CNAIR, zonei Dobrogea este izolată, rutier, informează www.realitatea.net.

Se va circula deviat pe DN 22C, între Cernavodă şi Murfatlar, şi pe DN 3, între Murfatlar şi Constanţa. Pe sectorul Bucureşti- Cernavodă al autostrăzii traficul se desfăşoară dificil, în condiţii de iarnă (vizibilitate foarte redusă, din cauza viscolului puternic).

Politia rutieră şi utilajele CNAIR vor asigura evacuarea autovehiculelor aflate pe sectorul afectat, în sistem de trafic controlat.

Precizăm că reprezentanţii CNAIR acţionează în permanenţă în toate zonele afectate, pentru a asigura desfăşurarea traficului rutier în condiţii de siguranţă.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să circule prudent, să adapteze viteza la condiţiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiţii de iarnă şi să se informeze în prealabil cu privire la condiţiile de trafic din zonele tranzitate.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×