Poate cei mai ciudaţi artişti de la noi! DJ Wanda şi-a întinerit zona intimă, dar stai să vezi la ce operaţie a recurs FIZZ!

Ionuţ Cataramă    Claudia Mîţoi   
în Monden
06/10/2017, 18:45
Poate cei mai ciudaţi artişti de la noi! DJ Wanda şi-a întinerit zona intimă, dar stai să vezi la ce operaţie a recurs FIZZ! GALERIE FOTO

În urmă cu doi ani, Dj Wanda şi-a întinerit zona intimă şi a avut curajul să recunoască această intervenţie ceva mai neobişnuită. Curajul brunetei le-a motivat şi pe alte doamne să treacă pe la cabinetul medicului estetician. Ceea ce, în zilele noastre, a devenit ceva obişnuit, ca o vizită la medicul stomatolog. Nu-ţi face nicio plăcere, doare nu numai fizic dar şi… financiar, dar merită…

DJ Wanda nu mai este tinerică şi este conştientă de acest lucru, aşa că se arată dispusă să facă orice compromis pentru a-şi ascunde vârsta, scrie libertatea.ro. Bruneta nu s-a sfiit niciodată să recunoască orice tip de operaţie la care a apelat, chiar dacă unele persoane s-au grăbit să o critice. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea programul şi rezultatele din celelalte jocuri din preliminariile CM 2018! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

DJ Wanda şi-a întinerit zona intimă, iar Fizz şi-a mărit penisul

„SF. Aşa a numit presa acea operaţie a mea de rejuvenare intimă. M-am oprit acolo, adică mai mult de atât nu am ce să mai fac, e bine. Acum am descoperit o tehnică nouă, cu fire, un fel de minilifting. Am 40 de ani şi vreau să arăt bine şi la 50 şi la 60 şi nu o să fac nimic din ceea ce este prea mult, dar cu siguranţă că de fiecare dată voi încerca să arăt bine, pentru mine în primul rând”, a declarat Wanda.

Nu doar Wanda este promotoarea unei astfel de intervenţii destul de rar întâlnite în rândul românilor, ci şi Fizz. Să ne aducem aminte că Fizz a fost primul artist care a recunoscut că şi-a mărit zona intimă pentru a avea performanţe în dormitor. Deşi este un subiect tabu, Dj Wanda este convinsă că din ce în ce mai multe persoane, femei şi bărbaţi, aleg să urmeze atât exemplul ei, cât şi pe al lui Fizz.

„Acum o să vă spun un secret. Doctorul care m-a operat pe mine este renumit pentru operaţiile de mărire de penis, adică sunt convinsă că există mulţi bărbaţi care îşi doresc chestia asta. Despre Fizz parcă se discuta la un moment dat că şi-a făcut o astfel de operaţie. Îţi dai seama, când Fizz şi-a făcut operaţia asta, e cum mi-am făcut eu rejuvenarea, deci acum în urmă cu 100 de ani lumină. Cred că dacă simţi nevoia, e bine să apelezi, dar dacă devii carton ca bărbat, deja e o problemă”, a mai spus Wanda.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×