De ce a DIVORŢAT Niculae? Ca să doarmă în pat cu soţia!

Cristian Blanuta   
în Monden
09/12/2014, 11:57
De ce a DIVORŢAT Niculae? Ca să doarmă în pat cu soţia! GALERIE FOTO

Şi totuşi, Cristina şi Marius Niculae formează un cuplu. Şi totuşi, pentru că istoria mariajului celor doi, în ultima sa parte, este înceţoşată de infidelităţile soţiei, prinsă cu mîţa-n sac de mai multe ori. Fotbalistul este un tip iubitor, care, după cum se vede, în cele din urmă iartă. De dragul cui? Nu mai contează!

CITEŞTE AICI DETALIILE INCREDIBILE DESPRE DIVORŢ

Marius şi Cristina au rupt căsnicia la notar şi, atunci cînd se credea că fostul dinamovist chiar o va da uitării pe infidela sa, lucrurile s-au sucit cu 180 de grade. Cei doi locuiesc împreună, lumea zice că doar de dragul fetiţei lor de doar trei anişori, dar poate e mai mult decît atît. De ce? Pentru că, zilele trecute, proaspăt-divorţaţii au ieşit la cumpărături, s-au sărutat pătimaş, apoi s-au retras la nişte prieteni.

img_1132

”Marius e dispus să uite!”

”Ei se comportă ca orice cuplu normal. Au trecut peste divorţ, au fost şi plecaţi două zile împreună. Au grijă de Raisa împreună, locuiesc în aceeaşi casă, dorm în acelaşi pat. Nimeni nu mai aminteşte de divorţ. Marius chiar o iubeşte şi este dispus să uite tot ce a fost, iar Cristina nu ştie ce să facă să-i arate că el şi cea mică reprezintă totul pentru ea”, a dezvăluit un prieten al cuplului pentru Click.ro.

 

500 Ron BONUS, 5 runde gratuite + 15 dupa prima depunere doar la cazinoul Unibet!

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×