DIVORŢUL ANULUI! Vedeta înşelată cu cea mai bună prietenă. Amanta soţului era chiar dădaca

Marian Popovici   
în Hotnews
03/09/2015, 00:00
DIVORŢUL ANULUI! Vedeta înşelată cu cea mai bună prietenă. Amanta soţului era chiar dădaca GALERIE FOTO

Ben Affleck şi Jennifer Garner au anunţat în luna iunie că divorţează. Cei doi au pus capăt unui mariaj care a durat 10 ani. Presa de scandal a încercat să afle motivele acestei decizii, iar cauza pare să fie chiar una dintre cele mai bune prietene ale lui Jennifer Garner, Christine Ouzounian, care ar fi amanta celebrului actor. 

(CLICK PE GALERIA FOTO DE MAI SUS PENTRU POZE CU AMANTA)

U-LU-I-TOR! Cum arăta DIVA Mihaela RĂDULESCU la 18 ani! Galerie FOTO!!! E de nerecunoscut: nemachiată şi cu părul NEÎNGRIJIT!!!

Daily Mail scrie că Ben Affleck şi amanta lui s-ar fi relaxat în această săptămînă la un resort de lux, iar nota de plată ar fi fost achitată de Affleck.

GALERIE FOTO! VEDETA TV E ÎN LACRIMI!  A FOST PĂRĂSITĂ DE IUBIT PENTRU O AMANTĂ DE 64 DE ANI! IMAGINI CU FEMEIA CARE I-A LUAT MINŢILE TÎNĂRULUI!

 

Cei doi neagă în continuare că ar avea o relaţie, însă sînt zăriţi tot mai des împreună, mai ales că după anunţarea divorţului, fosta soţie a lui Affleck şi „amanta” Christine nu îşi mai vorbesc.

DIVORŢ CU SCANDAL! VEDETA S-A SĂTURAT! CÎNTĂREAŢA ŞI-A PĂRĂSIT SOŢUL: „M-AI ÎNŞELAT!”

Mai mult, Jennifer Garner s-a declarat dezgustată de comportamentul soţului ei. Ea a declarat că nu mai vrea să aibă de-a face cu „Batman”. Garner şi Affleck au 3 copii împreună.

O MAI ŢII MINTE PE ROM NCA LUI ANCELOTTI! ACUM ARATĂ TOTAL DIFERIT! VEZI O GALERIE FOTO DE SENZAŢIE CU BRUNETA CARE L-A FĂCUT PE ANTRENOR SĂ ÎŞI LASE SOŢIA!

 

TOPUL CELOR MAI UŞURATICE FEMEI ÎN FUNCŢIE DE ZODIE!!! Vezi care sînt NIMFOMANE!!!

 

IMAGINI BOMBĂ cu Elena Udrea la plajă! GALERIE FOTO INCENDIARĂ! Se apleacă, trage de bikini şi…

 

INCREDIBIL! S-a întors acasă din delegaţie, la soţie, şi i-a făcut această poză. După ce a vazut fotografia a DIVORŢAT de ea

 

Caz INCREDIBIL! Ce le făcea PROFESOARA elevilor săi de liceu!!! Galerie FOTO! Pentru asta a fost acuzată de ABUZ sexual

 

Galerie FOTO incendiară! Laura Cosoi, în SÎNII GOI! Se vede TOT! E PERVERSA rau: „Îmi plac bărbaţii care SALIVEAZĂ după mine!”

 

FOTO AICI!!! ASA ARATA UN ORGASM LA FEMEI!

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×