Divorțează Andreea Bălan de George Burcea? El a dat cărțile pe față: “Nu mai pot!”

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
19/02/2020, 09:33
Divorțează Andreea Bălan de George Burcea? El a dat cărțile pe față: “Nu mai pot!”
George Burcea, mesaj pe Instagram despre divorţul de Andreea Bălan

George Burcea a ieșit în spațiul public pentru a limpezi apele în ceea ce privește zvonul legat de un eventual divorț de Andreea Bălan, dar parcă mai rău le-a agitat. Actorul a spus că el și Andreea Bălan sunt împreună, dar pare că deja nu vrea să mai discute despre ea.

George Burcea a vorbit despre divorțul de Andreea Bălan, vehiculat în presă

Invitat într-o emisiune de televiziune, George Burcea a părut deranjat de faptul că a fost întrebat despre postările făcute în ultima perioadă de soția sa pe rețelele de socializare și le-a cerut interlocutorilor săi s-o invite pe Andreea Bălan și s-o întrebe personal ce a vrut să spună. Actorul dorea să vorbească despre el! Mai mult, a lăsat să se înțeleagă că nici măcar nu știa ce a postat soția lui. Scriitorul a lămurit și lipsa verighetei de ceva vreme.

„Ce e asta? Este statusul ei? Iartă-mă! Am fost la repetiţii de teatru, am început două spectacole noi, scriu la un roman, la o piesă de teatru. Să vorbim de asta şi de ce fac eu! Eu nu stau să-mi urmăresc oamenii…

”Nu comentez ceea ce face Andreea”

Pentru ceea ce postează Andreea, pentru ceea ce spune Andreea, să o inviţi pe ea. Nu comentez ceea ce face Andreea. Noi ne dorim de foarte mult timp să separăm lucrurile alea profesionale. În casă suntem o familie, încercăm să ne împărţim treburile, să ne organizăm timpul…

Suntem şi acum împreună! De acasă vin! Am fost în vacanţă, apoi am filmat, avut repetiţii, am scris, am avut filmări… să mai fac şi vlog? Nu mai pot! Ne-am implicat, mai facem vloguri de gătit când vom mai avea posibilitatea.

Dacă sunt pe set, ce să mai facem?! Fiecare îşi face treburile. Ceea ce se întâmplă între noi rămâne în casă. Verigheta lipseşte din ianuarie, de când am fost în vacanţă. I-am dat-o când m-am bălăcit. Verigheta e acasă, la Andreea” a spus George Burcea, într-o emisiune de televiziune.

În presă au apărut zvonuri legate despre problemele apărute în paradisul Andreei Bălan și a lui George Burcea. Mai mult de-atât, o postare făcută recent de cântăreață pe o rețea de socializare a venit parcă să întărească zvonurile legate de divorț.

”Bărbaților le plac femeile puternice. Da. Dar doar ca să le cucerească. Nu-și doresc să trăiască alături de ele. Se zbat să le cucerească, doar ca să-și demonstreze lor și celor din jur valoarea.

Uite, frate, ce femeie capabilă mi-am tras eu! Femeile puternice sunt o provocare pentru ei. Sunt un examen. Sunt o confirmare. Doar că, după ce își fac demonstrația de forță, abdică.

Fug. Pleacă. De ce? Pentru că femeile puternice sunt obositoare. Orice ar face ele și oricum ar face, când el se reflectă în ea, se vede mărunt, nerealizat, frustrat. Pe ea o vede ca pe o scorpie carieristă și autoritară”, a scris Andreea Bălan.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×