Galerie FOTO. Cuplul anului în showbiz: au DIVORŢAT, s-au ÎMPĂCAT, s-au certat, iar acum S-AU ÎMBĂTAT împreună la mare!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
05/08/2015, 00:02
Galerie FOTO. Cuplul anului în showbiz: au DIVORŢAT, s-au ÎMPĂCAT, s-au certat, iar acum S-AU ÎMBĂTAT împreună la mare! GALERIE FOTO

Acesta este cuplul anului în showbiz, care a ţinut pagina tabloidelor: au DIVORŢAT, s-au ÎMPĂCAT, s-au certat, iar acum S-AU ÎMBĂTAT împreună la mare! Divorţaţi, dar împreună! VEZI IMAGINI IN GALERIA FOTO (CLICK PE FOTO)

Marius Niculae (34 de ani) şi fosta sa soţie, Cristina Vasilescu (32 de ani), au petrecut un weekend de pomină la malul mării. Chiar dacă în acte sunt separaţi, cei doi s-au comportat ca un cuplu de îndrăgostiţi. 

VEDETA de la noi si-a prins NEVASTA in pat cu AMANTUL!!! A TURBAT de furie si L-A RUPT CU BATAIA!!!

Au dansat, au băut, s-au ţinut de mână şi au plecat împreună la ivirea zorilor. Face ce face şi tot la fosta nevastă se întoarce.  

Fotbalistul Marius Niculae a fost surprins, weekendul trecut, la mare în compania Cristinei, cea de care a divorţat în decembrie 2014, după 14 ani de căsnicie.

ULUITOR!!! DIVORT IMEDIAT DUPA NUNTA!!! MOTIVUL E HALUCINANT!!! “N-am recunoscut-o fără machiaj. Am crezut că mi-a intrat un hoţ în casă”

Fostul model şi-a făcut apariţia într-o ţinută extrem de sexy, care îi scotea în evidenţă picioarele interminabile şi bronzul perfect. Cei doi au petrecut toată noaptea într-un club de muzică arăbească.

FOTO de ULTIMA ORĂ! Gabriel Cotabiţă a ajuns DE URGENŢĂ la spital! Ce se întîmplă ACUM cu artistul!! 

Pahar după pahar şi atacantul a prins curaj şi a ieşit la dans. Marius s-a urcat pe mese şi a coborât de acolo doar pentru a-şi potoli setea.

A plecat din club cu şampania în mână

Nici Cristina nu s-a lăsat mai prejos şi a arătat că şi o femeie poate fi un partener de pahar redutabil. Bruneta a ţinut pasul cu însetatul ei fost soţ şi, la un moment dat, parcă i s-a lipit mâna pe cupa de băutură. Au dansat, s-au hârjonit şi au sudat ţigară după ţigară. Pe lângă paharele de băutură, fotbalistul a dat gata şi trei pachete de ţigări. Marius şi Cristina au fost însoţiţi şi de câţiva prieteni care le-au ţinut isonul, conform click.ro.

TRAGEDIE DE ULTIMA ORA!!! FATA UNUI POLITICIAN DE LA NOI A MURIT!!! TOCMAI FACUSE MAJORATUL!!!

Cei doi s-au distrat atât de bine, încât au plecat din club tocmai la ora 7.00 dimineaţă, fiind chiar ultimii clienţi. Fosta nevastă l-a luat de braţ şi a avut grijă ca fotbalistul, uşor euforic, să găsească drumul până la ieşire.

Distracţia nu s-a terminat însă aici. Cei doi au pornit la pas spre o altă petrecere care avea loc pe plajă. Mai mult, Cristina a luat cu ea, la plecare, şi o cupă de băutură pe care a savurat-o până la destinaţie.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×