Divorţ răsunător în showbizul românesc!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
10/12/2015, 20:01
Divorţ răsunător în showbizul românesc! GALERIE FOTO

Dana Savuica (45 de ani) a vorbit in exclusivitate pentru CANCAN.ro despre despre divortul de sotul ei. Vedeta a marturisit ca nu mai locuieste in aceeasi casa cu Razvan Stanciu (48 de ani), impreuna cu care a fost casatorita 26 de ani.

Dana Savuica si-a facut curaj si a vorbit pentru prima data despre separarea de sotul ei. Daca pana acum divortul dintre cei doi era doar un zvon, fostul model a confirmat pentru CANCAN.ro ca nu mai formeaza un cuplu cu partenerul ei de viata, insa a ramas in relatii de prietenie cu Razvan. Dana Savuica a marturisit ca ruptura dintre ea si partenerul sau de viata nu a fost produsa de un amantlac, ci de faptul ca nu a mai existat chimie intre ei, lucru care a dus la despartire.

Noi suntem bine, pentru ca avem un copil impreuna, pentru ca suntem buni prieteni, nu conteaza fiecare pe ce drum apuca, noi tot timpul vom avea o legatura afectiva si asta cred eu ca este cel mai important. Ramanem buni prieteni. Eu sunt fata de diplomat si intotdeauna voi lasa loc de buna ziua si consider ca atunci cand ai ceva de impartit sau ai impartit 26 de ani impreuna si ai cladit o familie, case, afaceri si asa mai departe, trebuie sa-ti respecti partenreul, omul cu care ai facut aceste lucruri, si nu are rost sa te gandesti la lucrurile rele si sa le pastrezi pe cele bune.”, a declarat Dana Savuica, in exclusivitate, pentru CANCAN.ro.

S-a mutat la parinti

Vedeta TV priveste increzatoare spre viitor si spera ca lucrurile in viata ei se vor indrepta. Dana Savuica nu mai locuieste in aceeasi casa cu sotul ei si ca deja s-au separat cu totul. CANCAN.ro a aflat ca cei doi deja au divortat. „Nu mai locuim impreuna, eu sunt acum mai apropae de familia mea, sunt cu ei, dar o sa vad ce o sa fac in viitorul apropiat, trebuie sa-mi gasesc si eu o casuta. Am vandut casa din Pipera, am achitat ratele la banca, dar oricum lucrul asta se intampla. „, a declarat Dana Savuica, pentru CANCAN.ro.

Nu vrea sa-si faca iubit

Intrebata daca are de gand sa-si refaca viata sentimentala, vedeta TV a marturisit ca in aceasta perioada isi doreste sa se focuseze pe cariera profesionala. “In aceasta perioada, si nu ma gandesc la asa ceva, chiar nu ma intereseaza aspectul asta. Voi ati vazut, ma vedeti pe la toate evenimentele, ati vazut , sunt singura imi vad de treaba mea, sunt ocupata cu proiectele mele si chiar sunt foarte ocupata cu asta”, a conchis Dana Savuica.

Cine este Dana Savuica?

Dana Savuica este o femeie de afaceri din Romania, fost fotomodel si realizatoare de emisiuni TV. Este prima romanca care a pozat in editia locala a revistei pentru barbati Playboy, in noiembrie 1999.

Sursă: www.cancan.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×