FOTO. A cerut DIVORŢ după ce a găsit poze mai vechi cu nevasta: „Vreau copii, nu şopârle. Are 20 de operaţii estetice”

Mirela Apostol   
în Hotnews
21/08/2015, 11:01
FOTO. A cerut DIVORŢ după ce a găsit poze mai vechi cu nevasta: „Vreau copii, nu şopârle. Are 20 de operaţii estetice” GALERIE FOTO

Frumuseţea e înşelătoare, a aflat pe propria piele un bărbat din Marea Britanie, după ce a descoperit în podul casei o cutie în care se aflau amintirile din tinereţe ale soţiei sale. James Bates s-a adresat unui tribunal din Brighton pentru divorţ, după ce a găsit fotografii cu soţia sa, în care femeia arăta de nerecunoscut. CLICK  AICI PENTRU GALERIE FOTO. UITE DE CE A CERUT DIVORT BARBATUL!!!

„Suntem căsătoriţi de doi ani şi recent am început să discutăm despre copii. Eu îmi doresc, ea îşi doreşte şi am tot vorbit despre viitor. Ca să fiu sincer, am observat la ea o anume reticenţă, dar am pus-o pe seama fricii de a deveni mamă. Am mers la un doctor să ne explice, să ne spună la ce să ne aşteptăm, la ce trebuie să facă, tot ce presupune o sarcină. Pentru că aveam nevoie de un loc mai mare, am început să ne uităm după o casă mai încăpătoare.”

FOTO 1 AICI                                      FOTO NEVASTA 2 AICI 

„Am găsit şi am început să strângem totul în cutii. Într-o zi ea s-a dus la muncă şi am zis să-i fac o suprpriză şi să strâng tot ce era în pod, lucruri vechi, de care nu aveam nevoie. Aşa am găsit o cutie, în care erau mai multe lucruri de-ale ei, inclusiv un album din tinereţe. Când l-am deschis, să fac infarct. Nu puteam să cred ce văd. Îmi treceau prin minte tot felul de scenarii, inclusiv cum urma să arate copilul nostru”, scrie bărbatul în cererea de divorţ.

Galerie FOTO! Antonia si-a pus SILICOANE!!! Arata DEMENTIAL!!

Şocat, Bates a mers la un doctor specialist şi l-a întrebat dacă există riscul ca un copil să moştenească trăsăturile fizice ale mamei. Medicul i-a explicat că materialul genetic nu se schimbă şi că trăsăturile copilului le vor însuma atât pe ale mamei, cât şi pe ale tatălui, dar nu poate spune cu siguranţă cu cine va semăna cel mai mult.

„Domnule judecător, îmi doresc copii, nu şopârle. Mă simt înşelat, tras pe sfoară. Soţia mea nu mi-a spus de operaţiile estetice şi nici nu vreau să supun copilul la tot felul de răutăţi ale lumii. Nu vreau să-şi bată lumea joc de el că e urât. Ştiţi foarte bine cum e lumea în ziua de azi. Poate credeţi despre mine că sunt superficial, că poate mă cred frumos.”

VIDEO! MOMENT ULUITOR ASEARA!!! CUM L-A IGNORAT LIONEL MESSI PE VICTOR PONTA!!! PREMIERUL RECUNOASTE

„Nu e asta, domnule judecător, nu vreau să crească cu complexe şi să-şi bată alţii joc de el. Dacă tot am dreptul de a alege, eu vreau să mi-l exercit. Sunt de părere că atunci când faci un copil nu-ţi baţi joc de el doar pentru că vrei să faci un copil şi te gândeşti după ce-o fi o fi. Domnule judecător, vă rog să-mi acordaţi divorţul, soţia mea m-a înşelat în privinţa aspectului său fizic, iar eu, chiar dacă o iubesc, nu pot să trec peste ala ceva”, scrie bărbatul, citat de mariustuca.ro.

VIDEO + FOTO / O FEMEIE A INTRAT SI S-A DEZBRACAT DIN GRESEALA IN VESTIARUL BARBATILOR!! IMAGINILE AU DEVENIT VIRALE PE NET!!!

Potrivit presei locale, britanicul a ataşat la dosar şi o fotografie din albumul respectiv, dar nu a dorit să ofere una recentă cu soţia sa, pentru a nu o face de ruşine.

Acesta a menţionat că „oricum o va vedea la proces”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×