Dispariția de la Valea Călugărească: Ce spune tatăl fetiței care e de negăsit alături de mama sa

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
17/02/2019, 15:39
Dispariția de la Valea Călugărească: Ce spune tatăl fetiței care e de negăsit alături de mama sa GALERIE FOTO
Dispariția de la Valea Călugărească. Tatăl fetiței de negăsit a oferit detalii despre caz

Tatăl fetiței de la Valea Călugărească care este de negăsit a dezvăluit detalii despre caz. Acesta spune că a fost informat pe Facebook de concubina lui că a luat copilul și l-a îndemnat să nu le mai caute. Femeia de etnie romă din Slovacia, în vârstă de 21 de ani, ar fi furat copilul și ar fi fugit în Olanda.

„Ieri, pe la 11, concubina a fost la părinții mei și a luat fetița, spunând că merge la magazin să-i cumpere ceva. A profitat de faptul că eu eram la muncă și mi-a furat-o. Astăzi mi-a dat mesaj pe Facebook că a luat fata, care este bine, dar să nu le mai caut”, a explicat George Covrig.

Tatăl fetiței din Valea Călugărească, care e de negăsit alături de mama sa, a oferit amănunte despre dispariție

„Eu am cunoscut-o pe concubina mea, o femeie de etnie romă, din Slovacia, la Londra, acum trei ani, unde plecasem la muncă. Fetița s-a născut în Olanda, iar după câtea luni am adus-o în România, la Valea Călugărească.

Dispariția de la Valea Călugărească: Ce spune tatăl fetiței care e de negăsit alături de mama sa
Femeia ar fi furat copilul și ar fi fugit în Olanda

Eu și părinții mei am crescut-o pentru că mama ei a plecat de vreo trei ori de acasă. Ultima dată a venit în România de Crăciun, anul trecut, iar acum a fugit cu fetița. Nu înțeleg cum a scos-o din țară, pentru că fetița are certificat de naștere românesc, care este la mine, iar pașaportul a expirat când a împlinit un an. Legea spune că îi trebuie act de identitate fetiței și procură notarială de la părintele care lipsește atunci când se trece granița”, a mai povestit bărbatul.

Semnalmente fetiță și femeie

În prezent, oamenii legii fac apel către persoanele care pot oferi amănunte pentru a-i ajuta la găsirea femeii și a fetiței. La momentul dispariției, fetița purta o căciulă de culoare roșie, era îmbrăcată cu o culoare roșie, cu buline de culoare neagră, pulover de culoare albă, pantaloni de culoare albastră și ghețe de culoare roșie. Minora are aproximativ un metru, o greutate de 13 kilograme, ten deschis și părul creț.

La momentul plecării, femeia purta o geacă de culoare gri, blugi de culoare albastră și zicme de culoare neagră. Semnalmentele ei sunt: înălțime 1,70 m, greutate 60 kg, păr șaten, ondulat, fața ovală și ochi căprui.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×