Discursul fiului George Bush Jr: Cum și-a luat adio de la tatăl său

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
06/12/2018, 11:53
Discursul fiului George Bush Jr: Cum și-a luat adio de la tatăl său
În cele din urmă, cu un nod în gât, Bush Jr. a amintim oamenilor că George Bush a fost un om drept și bun, iar, pe lângă toate acestea, un tată excepțional

George Bush s-a stins din viață la 94 de ani. Fostul președinte a suferit o infecție care i s-a răspândit în sânge. Acesta a fost condus pe ultimul drum, iar la momentul funebru fiul său George Bush Jr. a ținut un discurs. Cu ochii în lacrimi, acesta i-a adus un omagiu tatălui său. Funeriile de stat au avut loc la catedrala națională din Washington, unde au participat toți președinții americani în viață, dar și liderul de la Casa Albă, Donald Trump.

De asemenea, printre demnitarii prezenți s-au numărat și cancelarul german Angela Merkle, prințul Charles, moștenitorul coroanei britanice, regele Abdullah al II-lea al Iordaniei și John Major, premierul britanic din timpul mandatului lui Bush Senior. Așadar, după ce lumea s-a adunat, a sosit și momentul lacrimogen când George Walker Bush, fost șef de stat, cuprins de emoție, i-a adus un omagiu tatălui său.

discursul fiului lui george bush
Funeriile de stat au avut loc la catedrala națională din Washington, unde au participat toți președinții americani în viață, dar și liderul de la Casa Albă, Donald Trump.

George Bush Jr. i-a adus un omagiu tatălui său. Printre lacrimi, acesta și-a ținut discursul

Discursul său începe prin a-și aminti spusele părintelui său despre moarte. “L-am auzit odată spunând: “ar trebui să murim tineri, cât mai târziu cu putință.Tatăl meu știa cum e să mori de tânăr pentru că a fost aproape de sfârșit, de două ori. Când era adolescent, o infecție cu stafilococ aproape că i-a luat viața”, a început George Bush Jr.

În continuare, sfâșiat de durere, a povestit prin câte a mai fost nevoit tatăl său să treacă. ”După câțiva ani, era singur în Pacific, pe o plută de salvare, rugându-se să fie salvat de camarazii lui înainte să-l găsească inamicul. Dumnezeu i-a auzit rugăciunile. L-a întors de pe ultimul drum pentri că avea alte planuri cu el”, a adăugat fostul șef de stat.

În cele din urmă, cu un nod în gât, a amintim oamenilor că George Bush a fost un om drept și bun, iar, pe lângă toate acestea, un tată excepțional. ”Un om mare și nobil. Cel mai bun tată pe care un fiu sau fiică l-ar putea avea. Și în jalea noastră să zâmbim un pic pentru că știm că tatăl nostru o îmbrățișează pe Robin (n.r. fiica decedată în 1953) și o ține din nou de mână pe mama”, a mai spus George Bush Jr.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×