DINAMO. Şoc în haită: „Se culca şi cu nevastă-mea, şi cu nevastă-sa!”

Cristian Blanuta   
în Hotnews
07/09/2015, 12:20
DINAMO. Şoc în haită: „Se culca şi cu nevastă-mea, şi cu nevastă-sa!” GALERIE FOTO

DINAMO. Interviu incendiar cu o glorie a echipei din ”Ştefan cel Mare”, care face unele dezvăluiri cutremurătoare despre relaţiile inter umane de la Dinamo şi despre cum soţia sa s-a „cuplat” cu cel care îi cununase! Constantin David, ajuns la 74 de ani, cel care a cîştigat 4 titluri cu Dinamo a rememorat scene incredibile din viaţa sa tumultuoasă: cum a fost înşelat de prima nevastă chiar cu naşul Nunweiller, cum le-a cucerit pe următoarele două şi cum şi-a găsit casa goală, după ce a fost părăsit.

FOTO ULUITOR! Cum ARĂTA DIVA Mihaela Rădulescu la 18 de ani! E NEMACHIATĂ şi cu părul V LVOI!

 

IMAGINI BOMBĂ! Gimnasta româncă s-a dezbrăcat total! Vezi o galerie foto INTERZISĂ MINORILOR! 

Domnule David, cum v-aţi simţit acum cîteva zile, la înmormîntarea lui Ion Nunweiller, cel care v-a cununat, apoi v-a luat nevasta?
Constantin David: Dacă ai fi fost în autocar, pe drumul Bucureşti – Albota (Piteşti), dar şi la întors… Toţi făceau mişto de mine, în special Oneaţă – Augustin şi Uţu. ”Bă, eşti prost? Hainele ţi se potrivesc, copii nu mai faci, ramîi cu casa”. Îmi sugerau să mă recăsătoresc cu fosta nevastă, cu văduva lui Nelu Nunweiller. E, aşa glumim noi la vîrsta asta. Uite, pe Titi Frăţilă şi pe ceilalţi din generaţia mea îi întreb ce flori le plac, ca să ştiu ce le aduc la mormînt…

Şi? Vă recăsătoriţi cu fosta soţie?
Eşti dus? Are 140 de kilograme acum! Mie nu-mi mai trebuie nimic. Am bani, am tot ce-mi trebuie. Revenind la înmormîntare, atmosfera a fost încărcată, îţi dai seama. Nelu mi-a fost prieten, coleg, naş… Eu sînt scorpion, iert. Sînt născut pe 21 noiembrie. Şi Ion Pîrcălab este scorpion, dar este născut pe 5 noiembrie, el este mai închis, eu sînt mai volubil…

BOMBA ANULUI!!! SIMONA HALEP, GOALA IN PLAYBOY?? ANUNTUL SPORTIVEI!!!

Mai puteţi fi prieten cu cineva care v-a luat soţia?
Noi eram prieteni cu ăia de la Steaua, darămite între noi, cei de la Dinamo. Eu mă înţelegeam minunat cu stelistul Gabi Raksi, scriau ziarele vremii despre prietenia noastră. Aşa că eu pe Nelu Nunweiller nu am fost supărat, deşi el mă tot ocolea, după ce mi-a luat nevasta… Fraţii Nunweiller sînt din Piatra-Neamţ, se spune că din neam de evrei. Ăştia ne-au luat cam tot. Prin Moldova, dădeau cîte o acadea şi primeau sacul cu porumb! Ei, revenind… Eu pe ea am fost supărat. Femeia este şarpele! Femeia a încercat să ne despartă, dar nu a reuşit!

Cum a fost, cînd aţi dat ochii cu fosta nevastă?
Te referi la Mioara Eugenia Lăcrămioara? I-am zis: ”Fii tare, morţii cu morţii, viii cu viii!”. Atît şi nimic mai mult, ca să nu se interpreteze. Mi-am văzut de treabă.

VIDEO NECENZURAT!!! BOMBA SEXY FLAVIA DE LA NEATZA CU RAZVAN SI DANI, PRINSA IN FLAGRANT!!! CUM A FACUT SEX!!!

 

Ce-a CRESCUT! Micuta Cleopatra Stratan s-a facut mare!!! Galerie FOTO! E de NERECUNOSCUT!!!

Aveţi o memorie fabuloasă, ştiţi toţi jucătorii vremii. Ziua de naştere a doamnei Mioara o mai ştiţi?
M-ai prins cu asta! Ştiu că este născută în 1944, dar nu mai ştiu ziua!

 

Priviţi cu relaxare trecutul. Sau aşa daţi impresia… Ne puteţi povesti cum fost povestea de iubire cu doamna Mioara?
Ţi-o spun! Jucam la Dinamo şi, ca să mă cuminţească, fiindcă eram golan, antrenorul Traian Ionescu şi cu colegul Ion Nunweiller au insistat să mă căsătoresc. Nunweiller mi-a promis că mă şi cunună. Am cunoscut-o pe Mioara, care era elevă. După ce m-am culcat cu ea, a trebuit s-o iau de nevastă. Provenea din familie de ofiţeri de Armată şi eram ameninţat cu Tribunalul Militar, dacă nu mă căsătoream. Pentru ea, eu eram minune, lucru mare, nu spanac. Jucam la Dinamo… m-am trezit la Starea Civilă de la Sectorul 2, deşi eu locuiam în secotrul 6. Avea Nunweiller o pilă la primarul de acolo. Asta a fost.

 

GALERIE FOTO INCENDIARĂ CU GIMNASTA FLOAREA LEONIDA! CE FACE ACUM ŞI CU CINE SE IUBEŞTE CAMPIOANA ROM NIEI CARE ŞI-A VÎNDUT TRUPUL PE BANI!

 

O MAI ŢII MINTE PE ROM NCA LUI ANCELOTTI! ACUM ARATĂ TOTAL DIFERIT! VEZI O GALERIE FOTO DE SENZAŢIE CU BRUNETA CARE L-A FĂCUT PE ANTRENOR SĂ ÎŞI LASE SOŢIA!

Şi cînd aţi aflat că vă înşeală?
Eu trecusem la Dinamo Piteşti, unde eram coleg cu Dobrin. Nu mă laud, dar Dobrin era copil de mingi, ducea sacul, pe atunci. Aşa… Eu eram la Piteşti, iar Nelu Nunweiller juca la Fenerbahce Instanbul. Nevasta lui Nelu şi cu Mioara se acopereau una pe alta. O vreme, ăsta se culca şi cu nevastă-sa, şi cu nevastă-mea. Toţi îmi spuneau că Nelu se culcă cu nevastă-mea, dar nu mă sinchiseam. Vorba aia, nu era porumbul meu! Cînd am prins-o, cînd am văzut-o cu ochii mei, atunci s-a rupt totul… Cînd am ajuns acasă, am găsit casa de văruit!

Adică?
Luase totul din casă şi plecase. Se mutase la naşul, care şi el se rupseseră de soţie! O dată vede naşul p…a femeii, dar în cazul meu – a văzut-o de mai multe ori! Adică pentru toată viaţa. Nu ştiu ce să spun, poate nu am fost bun la pat! Dar nici Nunweiller nu a avut copii, a înfiat o fată!

Aţi suferit?
E, na! Cel mai greu îmi era că nu ştiam dacă mai pot face la loc ceea ce era prin casă! Nu mai erau lustre, nimic.

DINAMO. A trecut la a doua nevastă!

Ce a urmat pentru dumneavoastră?
Am trecut la a doua nevastă. Era parastasul tatălui unei colege de serviciu. Lucram la Paşapoarte! M-a rugat să merg la piaţă şi să iau nişte fructe. Acolo, şefa pieţii era o fată, mi-a cerut timp, să o lasă să le aranjeze. Când m-am dus să iau produsele, puse frumos în lădiţe, struguri, mere, pere, mi-a zis că nu mă costă nimic. I-am lăsat o sticlă cu whisky, apoi am invitat-o la restaurantul ”Mioriţa”. Până am ajuns în pat a fost mai greu. Căci după aia, n-am mai scăpat de ea! Te dădeai jos de pe ea, dar voia sex din nou! De asta am băgat eu divorţ! Nu mai puteam…

V-aţi recăsătorit?
Da, a treia era, de fapt, cea pe care o căutam… Teodora… A murit în 2001. Ciroză! Am băut eu şi a făcut ea boala! A avut grijă de mine, dar eu am fost cel care a îngropat-o! Aşa cum le-am îngropat şi pe celelalte două iubiri ale mele: echipele de fotbal Progresul şi Dinamo. Progresul a murit, urmează Dinamo. A, şi am avut ofertă să merg, ca să antrenez o echipă de fete în Elveţia. Nu m-am dus. Îţi dai seama ce ieşea? Sigur mă culcam cu două-trei din echipă! Cum să mă fi făcut antrenor? Imposibil! Să le fi spus jucătorilor să nu bea? Tocmai eu?

Cum aţi trecut peste dezamăgirile în dragoste?
Cu relaxare, cu zîmbet. Hai să-ţi povestesc cum am luat eu viaţa. Uite o întâmplare: eram la o cîrciumă şi îmi spune unul: ”Vă arde casa!”. Ce i-am răspuns: ”Stai liniştit, că pînă ajung eu acasă, se stinge focul!”. Am aut noroc, ardea casa vecinului… Şi mai e ceva. Asta a fost şi este lumea sportului. Fotbaliştii au fost tari şi duri. Se întâmplau astfel de lucruri şi atunci… Sătmăreanu, de la Steaua, i-a luat nevasta unuia de la Rapid – Kraus, o stewardesă, Cacoveanu, de la Steaua, a fost şi el amestecat într-o poveste de-asta, Pîrcălab, de la Dinamo, i-a luat soţia lui Uţu, colegul nostru, iar acum este cu altă femeie… Şi tot aşa…

Despre femei

Care este concluzia pe care o trageţi despre femei?
Ai nevoie de ea, dar este ca un şarpe! Femeia te ridică, femeia te coboară! Trebuie să faci ca femeia să nu ştie de banii tăi, să nu ştie unde activezi cu serviciul, dar să-ţi facă mâncare, să aibă grijă de tine…

Nu se mai întâmplă aşa ceva. În ziua de astăzi, fetele nu mai au timp, dar şi nici chef să facă mîncare…
Îţi repet, femeia te ridică, femeia te bagă în pămînt! Şi atunci, femeile se schimbau precum cartelele la metrou! Nu trebuie să te consumi, ăsta este secretul. Uite, eu am sănătate de aviator, deşi am trecut prin trei căsnicii. Dacă n-aş fi avut fiarele astea prin mine, prin picioare, de la accidentări, pe la inimă…

Vă este bine singur, fără copii, doar cu nepoţi din partea fratelui?
Eu sunt născut în Suceava, ştiu viaţa familiilor cu mulţi copii. Ştii cum e treaba cu copiii? Cine-i are, să-i trăiască, cine nu – să nu-şi dorească! La mine, aşa a fost să fie. Singurătate? În două momente mă simt singur, de Sărbători şi cînd pun capul pe pernă, seara. Dar caut să citesc (n.r. – arată cartea pe care o are în lucru, romanul ”Furia îngerilor”, de Sidney Sheldon). Uite, e Sîmbăta Morţilor, aşa că sigur trebuie să vină cineva, ca să-mi aducă de pomană! Ştii cum se spune: cea mai bună băutură este aia gratis! Vezi bine cum strau sticlele la mine în casă! Nu-mi pun mintea chiar cu toate! În rest, în timpul zilei, ies pe afară, am grijă de nişte apartamente de prin zonă, îmi sun prietenii, îi chem pe la mine… doar n-au ce să-mi mai ia. Nevastă nu mai am!

Sursa: sport24h.ro

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×