Din faţă-i „vecină”, din spate… regină! Cum a fost pozată Flavia lui Dani Oţil

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
04/02/2016, 12:10
Din faţă-i „vecină”, din spate… regină! Cum a fost pozată Flavia lui Dani Oţil GALERIE FOTO

Considerata de multi cea mai sexy asistenta TV din Romania, Flavia isi respecta renumele. Dovada stau imaginile realizate de paparazzii CANCAN.RO, la inceput de februarie, in zona Iancului din Capitala.

De doi ani si jumatate, mai precis de pe 13 mai 2013, Flavia Brigitta Mihasan a transformat diminetile banele ale romanilor in veritabile festinuri vizuale. Dansatoare, balerina, profesoara si, totodata, coregrafa, „vecina” matinalilor Razvan Simion si, mai ales, Dani Otil s-a remarcat atat prin miscarile ei lascive, dar si printr-o flexibilitate – atat fizica, dar si morala – remarcabila.

„Neatza” stim cum e – iar noaptea, banuim -, dar cum este Flavia ziua?! Raspunsul consta in fotografiile realizate de paparazzii CANCAN.RO, la inceputul lui februarie, in zona Iancului din Bucuresti. Profitand de vremea primavaratica din ultimele zile, blondina a renuntat la cojoc si la cizme, optand petru blugi, o bluzita si o geaca de piele.

Iar daca majoritatea „felinelor” din showbiz au posetute de mii de euro – sau imitatii mai mult sau mai putin reusite -, Flavia prefera moda rucsacului atotincapator, dupa cum se poate vedea in imaginile alaturare.

Cochetul rucsacel s-a lasa, insa, cam greu gasit, asistenta TV cautandu-l pret de minute bune. Si bine a facut! Asta pentru ca, in tot acest timp, Flavia a oferit cateva ipostaze „fierbinti”, demne de o veritabila „kama sutra” stradala.

Fetelor, nu v-am uitat! Ce trebuie sa faceti ca sa aratati ca Flavia

Cel mai probabil va intrebati ce face Flavia Brigitta pentru a arata atat de bine. Evident, sport. Mult sport! Dar, deopotriva, este vorba despre un regim alimentar cat de poate de chibzuit, blondina fiind vegetariana de 9 ani de zile.

Meniul ei, intr-o zi obisnuita, este extrem de simplu. „Imi incep ziua cu un mic dejun lejer, cum ar fi cereale de ovaz cu lapte, la pranz paste, iar seara, de regula, ceva usor. Asta nu inseamna ca nu sunt zile in care nu rezist tentatiei de a manca ciocolata sau o prajitura, poate chiar doua”, explica Flavia, sustinand, totodata, ca nu crede in diete-minune. „Am tinut diete cand eram eleva a scolii de balet, insa fara rezultate. De fiecare data reuseam sa pun toate kilogramele la loc, tocmai de aceea nu cred in ele. Cred, insa, intr-un stil de viata sanatos, fara excese culinare”, a mai tinut sa precizeze „vecina” matinalilor Razvan si Dani. Sa fie oare atat de simplu? E de ajuns o privire in jur pentru a gasi raspunsul 😉

Sursă: www.cancan.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×