Dieta-minune a Nicoletei Luciu! A slabit 10 kilograme doar cu ajutorul unui aliment-surpriza!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
28/10/2015, 19:24
Dieta-minune a Nicoletei Luciu! A slabit 10 kilograme doar cu ajutorul unui aliment-surpriza! GALERIE FOTO

Nicoleta Luciu s-a ingrasat in ultima perioada, insa pentru ca este o fire ambitioasa a slabit 10 kilograme intr-o singura luna. Vedeta TV are o reteta uimitoare de slabit si considera ca programul urmat de ea a dat randament. (CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINILE)

Nicoleta Luciu ajunsese la 70 de kilograme, iar atunci a spus ca trebuia sa ia masuri. Astfel, bomba sexy s-a pus pe diete, iar dupa ce a incercat fel si fel de cure de slabire, bruneta a reusit sa slabeasca printr-un program pe care il urmeaza cu sfintenie.

Vedeta TV mananca zilnic doua batoane care contin foarte multe fibre, dar si unele cu ceai verde, dar si trei mese regulate pe zi. Batoanele minune sunt cele care au salvat-o de la excesul de mancare, iar Nicoleta este foarte fericita, mai ales ca nu suporta ideea de a-si refuza vreun fel de mancare.

„Tin un regim de viata sanatos. Fac sport acasa, masaj saptamanl, insa am slabit cu batoanele. Aceste batoane au multe vitamine, fibre si efectiv ma satur de la ele. Evident ca mananc si fructe, legume, dar nu mult. Iar masa de seara este una destul de usoara”, a declarat Nicoleta Luciu, pentru Cancan.ro.

Nu este pentru prima data cand vedeta TV reuseste sa slabeasca intr-un timp record. Dupa sarcinile avute, Nicoleta Luciu s-a ingrasat 40 de kilgorame, insa a ajusn la greutatea ideala dupa patru luni.

Vedeta TV a slabit 10 kilograme intr-o singura luna, insa mai vrea sa mai dea jos inca sase pentru a ajunge la silueta mult visata.

Are patru copii

Nicoleta Luciu este numita mama eroina, caci a adus pe lume nu unul, nici doi, ci patru copii: un baietel in 2008 si trei tripleti in 2011.

Pe micul Zsolt Jr. l-a adus pe lume intr-o clinica din Ungaria, iar tripletii, doi baiati si o fata, Kim, Kevin si Karoly.
Vedeta tv este casatorita cu tatal copiilor sai, Zsolt Csergo, nu afacerist din Miercurea Ciuc.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×