Slăbeşte două kilograme în doar patru zile cu dieta de toamnă! Talia se subţiază văzând cu ochii!

Filon Stan   
în Hotnews
12/09/2017, 00:03
Slăbeşte două kilograme în doar patru zile cu dieta de toamnă! Talia se subţiază văzând cu ochii!

Dieta de toamnă! Slabeşte 2 kg în doar 4 zile cu această dietă minune! Ai ratat dieta de vară?  Te-ai cam supărat că nu ai făcut furori la plajă, cum visai? Ai acum şansa să ai o toamnă frumoasă, cu kilogramele la care visai. După doar patru zile, te vei simţi excelent în pielea ta, iar rezultatele vor fi vizibile. Talia va deveni mai subţire şi vei îndrăzni să îmbraci iar hainele care-ţi plac.

Savurează pe îndelete mâncărurile delicioase şi sănătoase de la mesele principale pentru că îţi vor oferi energie de-a lungul întregii zile. În afară de acestea, bea dimineaţa un pahar mare cu suc de fructe, iar seara mănâncă o supă de legume. Între mese poţi lua două gustări, care te ajută să învingi foamea. Nu uita de lichide. Cu cât bei mai mult, cu atât uiţi mai uşor de foame. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Prima zi

Ingrediente: 350 g paste, sare, 600 g conopidă, o ceapă, un ardei iute, o lingură de ulei de măsline, piper, 80 g salam tăiat felii, busuioc.

Preparare: Pastele se fierb în apă sărată. Conopida se curăţă, se spală şi se desface în bucăţele, iar tulpina se taie bucăţi mici. Se fierbe câteva minute în apă sărată, se scurge şi se lasă să se răcească. Ceapa se curăţă şi se taie mărunt, ardeiul iute se taie în rondele subţiri. Ceapa se căleşte cu o lingură de ulei, se adaugă ardeiul, salamul şi conopida. Se condimentează cu sare, piper şi busuioc. După ce s-au prăjit puţin se pun în farfurie alături de paste şi se consumă calde.

A doua zi

Ingrediente: 400 g file de peşte, 200 g cartofi, 700 g praz, două linguri de ulei de măsline, 125 g smântână degresată, sare, piper, nucşoară, o lingură de vin alb, zeamă de lămâie, o lingură de făină, mărar.

Preparare: Cartofii se fierb în coajă, apoi se curăţă. Prazul se curăţă, se spală bine şi se prăjeşte cu o lingură de ulei. Se adaugă 250 ml de apă şi se lasă la foc mic şapte minute, acoperit. Se adaugă smântâna şi o lingură de făină.

Se amestecă până prinde consistenţă. Legumele se condimentează cu sare, piper, nucşoară şi vin alb. Peştele se prăjeşte cu o lingură de ulei şi deasupra se stoarce zeama de la jumătate de lămâie. La sfârşit se presară mărarul tăiat mărunt.

Dieta de toamnă! Slabeşte cu morcovi

A treia zi

Ingrediente: 800 g morcovi, 400 g conopidă, 4 linguri de unt cu conţinut scăzut de grăsime, 400 g mazăre, sare, vegeta, nucşoară, 4 cârnăciori, 2 linguriţe de pătrunjel tăiat fin, foi de dafin.

Preparare: Morcovii se curăţă, se spală şi se taie felii. Conopida se spală şi se taie în bucăţele. Se încinge untul şi se pun la prăjit morcovii, conopida, mazărea şi foile de dafin. Se adaugă 500 ml de apă şi o linguriţă de vegeta. Se condimentează cu sare şi nucşoară. Cârnăciorii se taie feliuţe, se adaugă peste legume şi se lasă la foc mic cinci minute. La urmă se presară pătrunjelul.

A patra zi

Ingrediente: 200 g dovlecei, sare, patru felii de şniţel de curcan, piper alb, două linguri de ulei de măsline, 150 g ciuperci, o lingură de făină, 3 linguri de smântână cu conţinut scăzut de grăsimi.

Preparare: Dovleceii se curăţă şi se taie în felii pe lung. Se fierb în apă sărată 3 minute, se scurg şi se lasă la uscat. Carnea se sărează, se pipereză şi se aşază peste feliile de dovlecei. Se rulează şi se prăjesc în uleiul de măsline, la foc mic, 20 de minute. Ciupercile se spală, se toacă şi se fierb în 200 ml de apă. Se adaugă o jumătate de lingură de făină, smântână şi condimente. Sosul obţinut se toarnă peste rulouri.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×