Dieta cu pufuleţi te ajută să slăbeşti 7 kg în doar patru săptămâni!

Filon Stan    Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
18/01/2018, 13:18
Dieta cu pufuleţi te ajută să slăbeşti 7 kg în doar patru săptămâni!

Greu de crezut, dar pufuleţii reprezintă o gustare care te ajută să slăbeşti. Dieta a fost testată de foarte multe persoane şi a funcţionat de fiecare dată!

Această cură de slăbire s-a dovedit a fi extrem de eficientă: te poate ajuta să scapi de şapte kilograme în patru săptămâni. Dimineaţa: este obligatoriu să bei o cană de ceai de păpădie, anghiare, mentă sau din frunze de dud ori urzici, dar şi ceai negru sau verde. Mănâncă jumătate de pungă de pufuleţi.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Dieta cu pufuleţi te ajută să scapi de 7 kg în doar patru săptămâni!

Gustare: 100 -120 de grame de iaurt şi vreo două mâini cu pufuleţi. Prânz: 100 de grame de legume şi 100 de grame de carne. Gustare: Un fruct la alegere dintre acestea: măr, pară, portocală, grepfrut, clementină. Mănâcă şi pufuleţi (vreo două mâini), potrivit doctorulzilei.ro.

Seara: O salată. Bea şi o cană de ceai (la fel cu cel pe care l-ai băut dimineaţă) şi mănâncă o mână de pufuleţi. Este indicat ca acest regim să nu fie ţinut mai mult de patru săptămâni. 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×