Dietă cu lactate. Cum slăbeşti fără pic de efort 12 kilograme într-o lună

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
18/02/2018, 01:03
Dietă cu lactate. Cum slăbeşti fără pic de efort 12 kilograme într-o lună

Vei reusi sa slabesti circa 12 kg intr-o luna. Acest regim ca este unul simplu, nu foarte costisitor. Este vorba despre dieta cu lactate. Daca iti plac la nebunie lactatele, cu siguranta acest regim va fi pe gustul tau. Iata ce trebuie sa mananci timp de o luna:

Dimineata

Mananca un catel de usturoi, apoi consuma un pahar de iaurt; in acesta trebuie sa spui si cateva linguri de fulgi de ovaz. Daca nu te-ai saturat, mai poti manca si o felie de branza cu o rosie.

Gustare

La prima gustare, alege sa mananci o felie de branza cu 10 boabe de struguri; sau o felie de branza si una de pepene rosu. Vei vedea ca este extrem de gustoasa si aceasta combinatie.

Pranz

Opteaza pentru mamaliguta cu branza (100 de grame de mamaliga si 150 de grame de branza), sau mai poti opta pentru rosii, castraveti si ardei proaspeti, consumati alaturi de o felie consistenta de cascaval.

Gustare 

La a doua gustare, alege un iaurt simplu in care sa pui cateva cireste sau capsuni ori zmeura. Astfel, vei scapa si de senzatia de dulce.

Cina

Ce poate fi mai bun la cina decat o salata cu rosii, castraveti, masline, ardei rosu si branza cubulete? Evident, ca nu va exista nimic mai bun. De asemenea, cu o ora inainte de culcare poti sa bei si un pahar cu lapte dulce.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×