Lumea a uitat-o definitiv pe Dida Drăgan! Transformarea este emoţionantă! O boală cumplită a lovit-o crunt! Cum a ajuns să arate cântăreaţa la 70 de ani! FOTO

Filon Stan   
în Reality show
11/12/2017, 16:24
Lumea a uitat-o definitiv pe Dida Drăgan! Transformarea este emoţionantă! O boală cumplită a lovit-o crunt! Cum a ajuns să arate cântăreaţa la 70 de ani! FOTO GALERIE FOTO

Lumea a uitat-o! Aşa se şi simte artista care a făcut senzaţie în România, anii ’80! Dida Drăgan a dispărut complet din peisajul artistic în ultima perioadă! În ultimii patru ani, artista a fost încolţită de o boală gravă, dar şi de probleme materiale serioase.

Persoane apropiate cântăreţei susţin că ea ar fi trecut printr-o perioada foarte grea. „Dida a fost bolnavă multă vreme, a avut o maladie nenorocită, care apare de regulă la femei, şi, de aceea, a preferat să nu mai apară în public. De altfel, ea a şi stat în Elveţia, acolo unde locuieşte şi sora sa, şi a mers la cei mai buni doctori de acolo să se trateze. Într-un singur an, artista s-a operat de două ori la o clinică privată, a făcut şi şedinţe de chimioterapie, totul pentru a putea să se vindece! Iar miracolul s-a produs, căci după chinuri îngrozitoare şi lupte cu stările de anxietate, cântăreaţa s-a vindecat şi se simte chiar foarte bine”, au dezvăluit prietenii vedetei.

Dida Drăgan a trecut prin clipe de groază! A fost la un pas să cedeze

Pe lângă toate aceste probleme de sănătate, care au dus-o pe artista chiar în pragul sinuciderii, după cum a declarat în urmă cu ceva timp, cântăreaţa are şi probleme cu banii. Dida Drăgan a pierdut procesul cu banca de la care împrumutase 500.000 de euro.

Un semn bun a venit recent de la artista care pare că se simte mai bine. A sustinut un concert pe scena din Iasi, la Festivalul International al Educatiei. Artista, în vârstă de 71 de ani, a fost vedeta spectacolului „Deschideti poarta soarelui” , unde a interpretat mai multe melodii, iar spectatorii au aplaudat-o în picioare! 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×