Diana Sar, actrița din VLAD, a renunțat la inhibiții și a realizat un pictorial incendiar. FOTO

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
27/02/2020, 16:12
Diana Sar, actrița din VLAD, a renunțat la inhibiții și a realizat un pictorial incendiar. FOTO
Diana Sar, actrița din serialul Vlad, pictorial incendiar. Sursa foto: Instagram.com

Diana Sar a devenit cunoscută ca și cântăreață, dar de-a lungul timpului a cochetat cu muzica și modellingul, iar mai nou cu actoria. Vedeta care joacă în serialul „Vlad” difuzat la Pro TV a sucit mințile bărbaților după ce a postat pe o rețea de socializare o imagine în care apare extrem de sexy, însă fanii au observat și un alt detaliu surprinzător.

Diana Sar, în lenjerie sexy și cu zonele intime la vedere

Frumoasa brunetă cu păr creț Diana Sar a renunțat la inhibiții și la haine și a realizat un pictorial incendiar. Actrița în vârstă de 24 de ani care joacă în serialul „Vlad” a încins atmosfera pe rețelele de socializare unde a publicat o imagine într-o lenjerie sexy de culoare neagră.

Privirile internauților nu au trecut cu vederea formele frumoasei actrițe, dar nici accesoriul pe care Diana Sar îl are într-una din zonele intime. Fanii brunetei au rămas cu gura căscată când au observat că Diana Sar are un piercing în bikini. VEZI POZA AICI

„Cine a verificat pixul pe pielea ta albă catifelată?”, a întrebat-o un fan pe actriță despre cele două tatuaje. Diana Sar a mărturisit că artistul Vlad Constantin i-a lăsat „un cadou pe viață”. Ceea ce am mai remarcat este faptul că vedeta și-a făcut timp și  a răspuns fiecărui fan în parte.

Cum a ajuns Diana Sar să primească un rol în serialul Vlad

Diana Sar este recunoscută pentru pictorialele de modă pe care le-a realizat de-a lungul carierei sale, dar recent a prins un rol în primul serial românesc realizat la standarde cinematografice. Fotomodelul a dezvăluit cum a ajuns să primească un rol în serialul „Vlad”, dar și în ce alte spectacole a mai jucat.

„Momentul în care am decis să merg la castingul pentru serialul «VLAD». Eu urma să plec din tară să lucrez ca model, dar am decis să îmi ascult inima și să merg la casting, pentru că actoria îmi oferă o satisfacție sufletească mult mai mare. 

«VLAD» reprezintă un început tare puternic pentru cariera mea, alături de spectacolul «Noii infractori», de la Teatrul Național, în care am debutat imediat după premiera serialului”, a povestit Diana Sar pentru 22news.ro.

Frumoasa vedetă, pasionată de muzică, sport și modă

Frumoasa brunetă a dezvăluit că cea mai mare iubire a vieții sale este actoria, dar de-a lungul timpului a făcut performanță în mai multe domenii. Diana Sar a reprezentat România la competiții de atletism și la concursuri muzicale menționând că face chitară clasică de foarte mulți ani.

„Încă mai cânt la chitară. Din când în când. Mai rar. Ar fi trebuit să exersez mai des, dar am lăsat-o mai ușor. Am făcut 8 ani de chitară clasică. Poate o să aduc o dată chitara la filmări, nu neapărat aici la Snagov, dar o să le cânt”, a povestit Diana Sar pentru libertatea.ro.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×