IMAGINI INCENDIARE cu o VEDETĂ de la noi! GALERIE FOTO FIERBINTE!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
24/06/2015, 13:02
IMAGINI INCENDIARE cu o VEDETĂ de la noi! GALERIE FOTO FIERBINTE! GALERIE FOTO

Barbatii o curteaza la greu de cand a divortat, insa se pare ca ea nu-si doreste, cel putin momentan, o relatie. Vedeta tv se distreaza la maximum cu noii prieteni, din televiziune, isi vede de cariera, si de fiul ei, David, in varsta de 6 ani.

Ultima oră! ANUNŢ BOMBĂ DESPRE COTABIŢĂ! Fanii sînt în lacrimi!

Diana Munteanu a batut recent palma din nou cu trustul Intact pentru a fi co-prezentatoare la o emisiune estivala, la care concurentii se arunca in apa, de la mai multi metri inaltime. La filmarile ce au avut loc la celebrul bazin de inot din Bacau, Diana a facut furori. Are 36 de ani si e mama a unui baietel, insa are o silueta de invidiat.

VIDEO + FOTO / Imagini BOMBĂ cu ELENA UDREA! Face plajă în AREST! Costumul de baie e…

Vedeta tv a reusit sa fie in centrul atentiei la filmari, etalandu-si trupul sexy in costume de baie minuscule. Fara vreo operatie estetica, cu o talie de viespe, picioare si posterior fara pic de celulita, blondina a facut ravagii in randul barbatilor prezenti.

Rezultatele la BACALAUREAT 2015. Vezi NOTELE pe fiecare judeţ 

CLICK PE POZE SUS PENTRU GALERIA FOTO

Culmea, Diana nu se infometeaza, are o dieta echilibrata, iar seara, dupa ora 18.00, nu mai mananca nimic. Totusi, sportul face parte din programul ei. “Diana mananca aproape orice, insa cu masura. Si desert mananca daca are pofta, dar nu exagereaza. De ani buni, dupa ora 18.00 nu mai mananca nimic.

CURS BNR. Euro şi francul elveţian scad, dolarul creşte 

Miscare face, pilates-ul ii place foarte tare, si tenisul, dar o face nu doar pentru mentinere, ci si pentru ca se relaxeaza. Nu face asta zilnic, ci de 3-4 ori pe saptamana”, sustin apropiatele Dianei.

VIDEO / Înregistrare inedită: vocea lui Arsenie Boca! Despre ce vorbeşte duhovnicul 

Sursă: www.wowbiz.ro

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×