Diana Lucan este noua Paris Hilton de România! Câinii ei trăiesc într-o vilă de lux

Victor Anghel   
în Stiri mondene
11/12/2018, 12:39
Diana Lucan este noua Paris Hilton de România! Câinii ei trăiesc într-o vilă de lux GALERIE FOTO
Diana Bianca este noua Paris Hilton de România! Câinii ei trăiesc într-o vilă de lux

Diana Lucan sau Diana Bianca, așa cum poate fi găsită de susținători pe rețelele de socializare, este proprietara unui lanț de centre de chirurgie și tratamente estetice. Blonda cu forme voluptoase a fost numită Paris Hilton de România datorită faptului că cei doi “copii blănoși” pe care îi are trăiesc în lux. Mia și Erika, cățelușele de rasă ale vedetei, stau în vila impunătoare pe care aceasta o deține în zona de Nord a Bucureștiului.

Devenită cunoscută în showbiz, Diana Lucan este apropiată de unele dintre vedetele de la noi, printre care se numără: Brigitte Sfăt și Lizeta Haralambie, care e una dintre bunele prietene ale lui Dan Capatos. Femeia de afaceri locuiește într-o superbă casă cu două etaje împreună cu cele două cățelușe pe care le adoră.

Diana Lucan, alias Paris Hilton de România, își răsfață câinii foarte mult

Mia are șapte anișori și este o Chihuahua căreia nu prea îi place atunci când e filmată sau pozată, așa cum se poate vedea în unele dintre imagiile făcute publice de stăpână. “Clar, Mia mea ? nu e pasionată de fotografii!” este unul dintre mesajele scrise de Diana Lucan pe pagina ei de Facebook. “Sora ei vitregă” are 12 ani și este din rasa Shih Tzu și are o personalitate extrem de diferită. Săptămâna trecută, Diana Lucan a urcat pe o rețea de socializare o poză emoționantă cu Erika în timp ce stătea în pat împreună cu ea, care era bolnavă. Imaginea a fost însoțită de mesajul: “Când ești bolnavă și ea, de o săptămână stă lipită de tine. Dacă nici asta nu e dragoste… ❤️?” .

Luxul în care trăiește alături de cei doi patrupezi i-a făcut pe mulți să o compare cu Paris Hilton, care a plătiti 325.000 de dolari pentru o vilă în miniatură specială pentru cei nouă câini pe care îi are.

Diana Lucan, alături de cățelușa sa, Erika

Diana Lucan, mărturisiri incredibile despre cățelușele sale

În cadrul unui interviu, frumoasa blondă a dezvăluit ce reprezintă Mia și Erika pentru ea.

“Cel mai de preț cadou pe care mi l-am făcut nu este nicio bijuterie, ci cățelușele mele, Erika și Mia. Iubirea pe care o poți primi de la niște animăluțe îți schimbă lumea total. Iar momentele mele de adevărată relaxare și liniște sunt atunci când, după ce îmi termin treburile, ajung acasă, iar ele îmi alungă cu bucuria lor toate supărările de peste zi. Totuși, până la urmă, lucrurile și persoanele de care ne înconjurăm sunt importante doar prin bucuria pe care ne fac să o trăim. Altfel, sunt doar alte obiecte peste care se va așterne praful. Sau oameni care erau în trecere. Le am de ceva timp și fac parte din familia mea. Este adevărat, au pe fiecare etaj amenajat câte un locșor, sunt mega răsfățate”, a declarat Diana Lucan pentru click.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×