Dialog halucinant între Mihai Stoica şi Borcea!

Ionuţ Cataramă   
în Reality show
04/09/2013, 09:03
Dialog halucinant între Mihai Stoica şi Borcea! GALERIE FOTO

Unul dintre cele mai haioase dialoguri între oamenii din fotbal a avut loc, în urmă cu trei ani, pe o reţea de socializare. Disputele dintre oamenii de fotbal, presărate cu ironii şi glume, au făcut întotdeauna deliciul telespectatorilor. De cîţiva ani, însă, cadrul acţiunii s-a mai schimbat. Discuţiile aprinse nu se mai poartă doar la lojă sau în faţa camerelor de luat veder. Reţelele de socializare sunt o parte importantă din viaţa oamenilor secolului 21 şi, cum era normal, aceştia s-au adaptat curentului.

media_137822073148076000

În urmă cu trei ani, cînd Mihai Stoica, managerul Stelei abia păşea timid pe facebook, Cristi Borcea, pe atunci preşedinte executiv la Dinamo, era deja un veteran în celebrul spaţiu virtual. Şi cum putea să-l întîmpine pe “Meme”, în 2010, anul în care acesta a plecat de la Unirea Urziceni, decît cu înţepăturile de rigoare.

“Şi-a făcut MM cont pe FB, să-nţelegem că au curent electric şi la ţară??”. Iar replica lui Stoica, în acelaşi ton, nu a întîrziat să apară. “Păi, măi, Cristi, la noi nu este curent electric, dar noroc că avem butelii de la tine… Cîinilor…”, a fost răspunsul prompt.

Din dialogul spumos al celor doi nu au lipsit nici referirile la finanţatorul echipei din Ghencea, Gigi Becali: “MM, sună-l repede pe Gigi. Cred că a uitat stîna deschisă…cum ai apărut tu (ciobănaşul şef), cum au început să răsară oile pe aici….beeehhhh, behhhh”, a continuat Bercea.

Ultimul atac i-a aparţinut însă lui Meme, care a reuşit să-l lase pe Borcea fără cuvinte după ce i-a adus aminte de victoriile Stelei în faţa lui Dinamo. “He, he, te-au cam încins băieţii, Cristi, unde-s căţeluşii tăi, că unul nu mai latră…Forza S…”, a conchis actualul conducător al roş-albaştrilor.

SURSA: www.wowbiz.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×