Dezvăluiri sfâșietoare despre Prințesa Diana, la 23 de ani de la moartea ei. Ce a încercat de mai multe ori

Dan Suta   
în Stiri mondene
05/05/2020, 17:06
Dezvăluiri sfâșietoare despre Prințesa Diana, la 23 de ani de la moartea ei. Ce a încercat de mai multe ori
Prințesa Diana a încercat să se sinucidă de mai multe ori. Sursa foto: hepta.ro

Apar noi dezvăluiri sfâșietoare despre Prințesa Diana, la 23 de ani de la moartea acesteia într-un accident rutier într-un pasaj din Paris.

Prințesa Diana a încercat să se sinucidă de patru ori

Conform unui documentar pregătit de Netflix, Prințesa inimilor, cum a botezat-o presa în anii 90, a încercat să își ia viața de patru ori.

Fosta soție a Prințului Charles nu era fericită cu viața ei, iar depresia s-a acutizat atât de tare încât a încercat să se sinucidă.

Documentarul despre regretată figură princiară, intitulat „Being Me: Diana”, este structurat în patru părți și scoate la iveală lucruri neștiute până acum despre viața acesteia, scrie Mirror.

Prințul Charles regretă căsătoria cu Diana, potrivit unei cărți biografice

În documentar se pune accent pe probleme psihokogice și pe cele alimentare de care suferea Diana. Se știe deja că mama prinților Harry și William suferea de bulimie, iar căsnicia pe care o avea cu Charles îi aducea numai neplăceri.

Documentarul prezintă, de asemenea, fragmente din discursuri și interviuri care nu au văzut niciodată fața luminii, deci sunt scoase din cele mai secrete arhive, bine păstrate timp de peste 20 de ani.

Multe din aceste relatări care nu au fost publicate sunt din perioada 1990-1992, adică cu 5-7 ani înainte de decesul Dianei.

Căsnicia Dianei nu era nepotrivită doar din punctul ei de vedere. În urmă cu doi ani, au apărut declarații atribuite lui Charles prin care acesta arăta că nu trebuia să se căsătorească cu prințesa inimilor.

„Am dorit cu disperare să anulez căsătoria atunci când în timpul logodnei am descoperit ce prespective proaste mi se deschideau, neavând posibilitatea s-o cunosc pe Diana mai demult”. O căsătorie cam obligatorie, celebrată în îndepărtatul 1981, fructul presiunilor din partea principelui Filip: ”Ori te căsătoreşti cu ea, ori o laşi”, se arată în cartea biografică „Charles At Seventy: Thouhgts, Hopes And Dreams”.

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×