DEZVĂLUIRI din branşă! Ce salariu au Negru, Bartoş, Esca şi Rădulescu la un loc

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
08/07/2015, 14:41
DEZVĂLUIRI din branşă! Ce salariu au Negru, Bartoş, Esca şi Rădulescu la un loc

Salariile vedetelor de top din România au fost mereu un subiect extrem de comentat de presa mondenă autohtonă. Iar secretul a fost dezvăluit! Cât câştigă Andreea Esca, Mihaela Rădulescu, Pavel Bartoş şi Dan Negru anual?

ŞOC PENTRU FANII FILMULUI KARATE KID! ŞI TU L-AI VĂZUT DE CÎTEVA ORI! TRAGEDIE! A MURIT OMUL FĂRĂ DE CARE ACEST FILM NU ÎNSEMNA NIMIC!

Dan Negru a dezvăluit pe contul său de Facebook cât câştigă Andreea Esca, Mihaela Rădulescu şi Pavel Bartoş, făcând o comparaţie cu un realizator TV din Grecia.

Ce tragedie! O VEDETA de la noi A MURIT în urma unui accident cumplit!

Potrivit vedetei Antena 1, Grigoris Arnaoutoglou, un realizator TV din Grecia, câştigă annual 1.2 miliaone de dolari, adică 1.08 milioane de euro. Dan Negru susţine că această sumă este egală cu leafa anuală însumată a patru vedete de calibru din România: Andreea Esca, Mihaela Rădulescu, Pavel Bartoş şi el însuşi.

IMAGINI BOMBĂ CU ELENA UDREA LA PLAJĂ! FOTOGRAFII ŞI VIDEO INCENDIARE! WOOOOOW! 

ULTIMA ORĂ! ANUNŢ BOMBĂ! E OFICIAL! CINE NU MAI FACE ARMATA OBLIGATORIU ÎN ROM NIA! CE VESTE!!!

„Grigoris Arnaoutoglou e Negru in Grecia. A prezentat quizz-uri, farse, game-showuri, am impartit aceleasi formate si adeseori impartim aceleasi gesturi la tv sau aceleasi ticuri, inerente acelorasi showuri.El nascut in ’72, eu in ’71. Lucreaza la Mega Channel, televiziunea care in Grecia difuzeaza Champions League, Masterchef sau Survivor…Si totusi, ne desparte ceva. Leafa! Grigoris Arnaoutoglou castiga, e adevarat, potrivit zvonurilor, 1,2 milioane de dolari ( NU EURO), anual. Adica, cat Negru, Bartos, Esca si Raduleasca laolata! Iaca criza greceasca in breasla mea!”, a scris Dan Negru pe pagina sa de Facebook.

IMAGINI FABULOASE CU ELENA UDREA ŞI NOUL IUBIT, CARE A FĂCUT-O SĂ UITE DE COCOŞ! NU O ŞTIAI AŞA PE UDREA! S-A DEZLĂNŢUIT! UITE CUM ÎL PIPĂIE ŞI CUM ÎL SĂRUTĂ PASIONAL!

Sursă: www.one.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×