Dezvăluire – şoc: Salam recunoaşte că s-a drogat… doar o dată!

Ionuţ Cataramă   
în Reality show
15/10/2013, 08:58
Dezvăluire – şoc: Salam recunoaşte că s-a drogat… doar o dată!

Florin Salam se afla in centrul unui mega-scandal. Cantaretul a fost audiat de procurorii DIICOT intr-un caz de trafic de droguri. La o ora dupa ce parasit Parchetul, artistul ni s-a confesat chiar la el acasa si a RECUNOSCUT ca a consumat stupefiante!

Filmat cu un telefon mobil la el acasa, Salam i-a declarat lui Adrian Artene ca a fost chemat la Parchet in calitate de martor si i s-a cerut sa dea o declaratie cu privire la un chef la care s-ar fi consumat droguri.

Am fost sunat si am mers la DIICOT. M-au intrebat (n.r. – procurorii) de un chef la care au fost multe persoane si daca am fost eu in noaptea aceea acolo. A fost un chef mai ciudat, probabil s-a consumat droguri. Cred ca in Bucuresti. Am fost la cheful acela, dar nu am fost atent la ce face fiecare. Din ce m-au intrebat, eu am spus doar cine era acolo. M-au intrebat despre niste baieti dintre care multi sunt “no name””, a marturisit cantaretul.

De altfel, manelistul crede ca exista persoane care incearca sa-i discrediteze cu orice chip: “De multe luni apar in fiecare zi la televizor. Ma simt un pic sufocat. Nu stiu cine a facut toata chestia asta. Am si eu oameni care nu-mi vor binele. Nu stiu nimic despre denuntatorii mei. Nu am nicio treaba cu ei, habar n-am. Apar in fiecare zi la televizor, ba ca am facut aia, ba ca am facut aia. 95% sunt minciuni, restul de 5% sunt unele lucruri care nu sunt asa cum le spun ei. Am si eu greselile mele pe care le fac si le suport singur. Ce au uitat ei, cei care ma vorbesc de rau, au uitat ca eu am trecut printr-o perioada foarte grea. Sunt singur de cinci ani de zile. Ma gandesc la copiii mei ca ei s-ar putea sa vada toate lucrurile acestea si sa-i doara (…) Probabil, supar pe cineva doar prin faptul ca exist”.

In plus, Florin Salam ne-a dezvaluit ca procurorii nu i-ar fi aratat nicio inregistrare audio, vreo proba sau dovezi ale presupusului trafic de droguri. ”Nu mi-au aratat azi nimic. Eram sigur ca nu au ce sa-mi arate. Am spus adevarul. Da am fost acolo (n.r. – la chef). Nu e vina mea pentru ce face unul si altul. Eu raspund de ceea ce face eu. Daca sunt vinovat, eu raspund”.

Aflat fata in fata cu Adrian Artene, manelistul a aruncat si BOMBA: a recunoscut in premiera ca a consumat droguri! “Da, e adevarat. Dupa pierderea sotiei mele mi-a fost foarte greu, nici nu stiam daca ma mai apuc de cantat. Atunci am inceput sa ma droghez. Poate nu a fost un lucru bun. Recunosc. M-am drogat poate un an, poate un an jumate, poate doi. Nu-mi mai aduc aminte. Am consumat droguri, am jucat la cazino, am facut niste greseli. Am muncit 10 ani si intr-un an, doi s-a dus tot. Pierdeam sume mari la cazino, zeci de mii de euro, sute de mii pe noapte, dar pentru mine nu mai conta nimic atunci. Gandul la copiii mei m-a potolit, dar mi-am revenit. Acum sunt bine, sunt pe scena ok!”, a fost declaratia-SOC a manelistului.

El a mai povestit ca “N-am dat voie apropiatilor mei sa fie langa mine. Am stat mai mult singur cu oameni necunoscuti. Am cheltuit sute de mii de euro. Imi e rusine sa spun, dar eu spun un adevar. Cumva, tot ce am muncit am pierdut intr-un an, doi. Dumnezeu m-a ajutat sa ma trezesc. Pana sa se intample cazul cu sotia mea, eram tot timpul obosit. La un moment dat, te saturi si de fericire. Nu ma mai multumea nimic. Totul era perfect! Dupa aceea, a venit cazul cu sotia mea. M-a lasat mut si a trebuit sa fac greselile acestea. Nu stiu de ce, asa a fost sa fie.Si atunci am zis stop. Copiii mei s-au facut mari. M-am oprit din prostiile astea. Ii multumesc lui Dumnezeu in continuare pentru ca eu sunt ceea ce sunt. Eu mi-am revenit”.

Florin Salam sustine ca inclusiv procurorilor le-a declarat ca a fost consumator de stupefiante: “Procurorii m-au intrebat daca eu m-am drogat si am recunoscut. Eu nu am cumparat droguri. Niciodata nu am cumparat droguri. Le-am spus ce trebuia sa le spun. Declaratia mea de la Parchet a durat 10 minute. (…) Si baietii din trupa mea au fost audiati! Eu sunt seful lor. Ei sunt cu treaba lor, eu sunt cu treaba mea. Nu ne permitem glume. Ei sunt angajati sa-si faca treaba. Eu cand beam un sprit sau ieseam pe undeva, nu ieseam cu ei, ieseam singur sau cu cunostintele mele”.

Intrebat daca a discutat cu fiica si fiul lui despre problemele legate de droguri, artistul a raspuns: “Copiii mei nu m-au intrebat azi nimic. Am niste copii atat de simtiti… II ajuta Dumnezeu incat sa le lumineze mintea. Sunt bine de mult timp, sunt sanatos. Altfel, as fi murit pana acum”.

Sursa: Cancan

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×