Dezertare spectaculoasă din armata lui Kim Jong-Un! Soldatul este împuşcat, dar supravieţuieşte!

Filon Stan   
în Video
22/11/2017, 11:30
Dezertare spectaculoasă din armata lui Kim Jong-Un! Soldatul este împuşcat, dar supravieţuieşte!

Dezertarea dramatică şi spectaculoasă a unui soldat nord-coreean! Pe data de 13 noiembrie, acesta a trecut în fugă frontiera spre Coreea de Sud sub gloanţelor militarilor din Coreea de Nord. Tot incidentul a fost surprins în imagini, care au fost făcute publice miercuri, relatează AFP.

Extrem de grav rănit şi salvat în partea sud-coreeană a frontierei, militarul, care a trecut prin ‘zona comună de securitate’ (JSA) la Panmunjom, singurul sector al Zonei Demilitarizate (DMZ) unde cele două armate rivale sunt faţă în faţă, primeşte în continuare îngrijiri într-un spital sud-coreean.

Dezertare a unui soldat nord-coreean! Incidentul, surprins de camerele de supraveghere!

Comandamentul Naţiunilor Unite în Coreea (UNC) a făcut publice miercuri imaginile spectaculoase surprinse de camerele de supraveghere, care arată fuga militarului nord-coreean, urmărit de alţi soldaţi, dintre care unul trece chiar linia de demarcaţie militară (LDM) cu Sudul, face câţiva paşi, ezită şi se întoarce în Nord.

Soldatul rănit este apoi salvat de trei militari sud-coreeni care s-au dus înspre el târându-se pe pământ. Se întâmplă foarte rar ca militari nord-coreeni să fugă în Sud prin JSA, care este o atracţie turistică majoră pentru străinii ce vizitează Coreea de Sud.

Imaginile arată mai întâi un jeep condus de dezertor rulând cu mare viteză pe un drum complet gol care duce spre satul de frontieră Panmunjom, după care se opreşte în apropiere de linia de demarcaţie. Soldatul iese din maşină şi începe să alerge, urmărit de mai mulţi militari nord-coreeni, care trag asupra lui.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×