Dezastru în viaţa lui Claudiu Niculescu la un an de la despărţirea de Diana Munteanu!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
24/10/2015, 20:34
Dezastru în viaţa lui Claudiu Niculescu la un an de la despărţirea de Diana Munteanu! GALERIE FOTO

Dianei Munteanu ii merge din ce in ce mai bine ca femeie divortata. De cand s-a despartit de Claudiu Niculescu, frumoasa femeie prezinta doua emisiuni de succes, in timp ce fostul sot a ramas… somer!!! (CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINI)

De la divortul de Diana Munteanu, lui Claudiu Niculescu nu ii mai merge nimic. In plan profesional, a fost ramas fara echipa, in plus, nici in viata personala, lucrurile nu sunt roz.

In urma cu un an, o stire bomba exploda in presa din Romania. Dupa opt ani de casnicie, Diana Munteanu si Claudiu Niculescu erau la un pas de separare, invocand motivul ca relatia lor se racise de cand fostul mare atacant al lui Dinamo plecase sa antreneze la Mioveni.

In decembrie, situatia s-a clarificat intre cele doua vedete si, de la stadiu de zvon, s-a ajuns la un divort pe bune. Diana s-a axat foarte mult pe cariera si a acceptat un proiect la Antena, in vreme ce despre Claudiu se spunea ca si-ar fi gasit fericirea in bratele altei femei si, de aceea, a si ramas la carma echipei dambovitene.

In timp, ascensiunea fostei doamne Niculescu a fost fulminanta. Talentata si fara obligatii, ea a avut numai de castigat in profesie. In vara, a prezentat emisiunea “Splash”, iar acum, i s-a dat pe mana un proiect si mai mare, si anume, sa modereze, alaturi de Liviu Varciu, show-ul de duminica seara “Ham talent”! Nu acelasi lucru se poate spune despre Claudiu, care, in aceste momente, se afla intr-o situatie dificila din punct de vedere profesional.

“La inceputul acestei luni, Niculescu a fost dat afara de la echipa din Mioveni, dupa o infrangere acasa, cu echipa din Valcea. Sefii nu au mai suportat ca formatia antrenata de el sa mearga atat prost in campionat si au decis sa taie raul de la radicina. S-a considerat ca este absolut necesar sa se aduca un alt tehnician si l-au concediat pe Claudiu, dupa o discutie de reziliere a contractului. Demiterea l-a afectat mult pe fostul fotbalist al “cainilor rosii”, mai ales ca a ramas pe drumuri, fara angajament, si abia din ianuarie, ar putea sa mai preia vreun club din prima sau a doua liga fotbalistica”, au dezvaluit persoane apropiate lui Claudiu Niculescu.

Sursă: www.wowbiz.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×