BREAKING. Dezastru în Coreea de Nord! 200 de morţi după prăbuşirea poligonului unde au loc teste nucleare! Pericol de radiaţii!

Filon Stan   
în Hotnews
31/10/2017, 12:50
BREAKING. Dezastru în Coreea de Nord! 200 de morţi după prăbuşirea poligonului unde au loc teste nucleare! Pericol de radiaţii!

Dezastru în Coreea de Nord! Peste 200 de oameni au murit, după prăbuşirea unui tunel aflat în construcţie de la poligonul de teste nucleare Punggye-ri din Coreea de Nord!

Circa o sută de persoane au fost prinse sub dărâmături când tunelul neterminat de la poligonul nuclear s-a prăbuşit, iar alte o sută de persoane au fost ucise în timp ce încercau să îi salveze pe primii, după ce o a doua prăbuşire a avut loc, a informat canalul japonez TV Asahi. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA B pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Dezastrul din Coreea de Nord era inevitabil

Nu au fost furnizate informaţii suplimentare. Experţii au avertizat în mai multe rânduri că poligonul de teste nord-coreean a devenit instabil şi ar putea avea loc o prăbuşire, după nu mai puţin de şase teste nucleare, inclusiv cea din 3 septembrie, care a fost şi cea mai puternică.

Mai multe cutremure care au urmat ultimei experienţe nucleare, când a fost detonată o bombă cu hidrogen de 100 de tone au fost semne clare că zona a devenit instabilă.

Luni, şeful agenţiei de meteorologie din Coreea de Sud, Nam Jae-cheol, a declarat în Parlamentul de la Seul că o altă explozie nucleară ar putea declanşa o prăbuşire a poligonului aflat sub un munte, declanşând o scurgere de substanţe radioactive.

China a lansat un avertisment sever la adresa regimului de la Phenian, privind riscul ca un nor radioactiv să cuprindă „întreaga emisferă”, dacă poligonul se prăbuşeşte.

Sursă: evz.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×