Dezastru în bucătărie. S-a filmat în timp ce făcea pâine, iar la final toată lumea a râs în hohote – Video

Dan Suta   
în Stiri mondene
13/05/2020, 11:14
Dezastru în bucătărie. S-a filmat în timp ce făcea pâine, iar la final toată lumea a râs în hohote – Video
Un videoclip cu o femeie care face pâine a devenit viral. Sursa foto: Youtube. Fotografie editată de Fanatik

Pentru cei mai mulți, izolarea e o perioadă în care vin o groază de idei. Multe persoane s-au apucat de vlogging, de desenat, de cântat, au descoperit că au abilități despre care nu știau că au până acum.

S-a filmat în timp ce făcea pâine. Aluatul a ieșit bine, nu și frământatul

A fost și cazul unei femei care a început să își arate talentul culinar încercând să frământe o pâine. Chiar dacă aluatul avea textura potrivită, problemele femeii au fost altele, iar videoclipul cu marele eșec în bucătărie a devenit deliciul internetului.

Utilizatorul de Facebook Andres Percu Alegria a postat un clip intitulat ”Un alt mod de a face pâine” în care apare o femeie extrem de hotărâtă, pregătită să își prezinte veleitățile de mare brutăreasă.

Gospodina și-a ”gătit” și fața

Doamna a cărei identitate nu este cunoscută (n.r.: precum nici țara din care provine, cel mai probabil de undeva din America Latină) apare în fața mesei din bucătărie cu aluatul gata în timp ce pune făină pentru a-l putea rula cu sucitorul.

Dacă din punct de vedere culinar nu i s-a putut reproșa nimic, criticile au venit la capitolul organizare.

Masa a fost prost montată și, din cauza presiunii pe care femeia o exercita cu corpul ei, i-a venit pâinea pe nas la propriu, având fața plină cu făină.

Ghinion pur, nu alta! Femeia a cerut celui care filma să taie și să se repete scena, enervată de ceea ce a ieșit. Clipul a strâns pe rețelele de socializare peste 8 milioane de vizualizări și aproape 100.000 de comentarii, devenind unul dintre cele mai virale din ultima vreme.

Așadar, dragi gospodari și gospodine, asigurați-vă de două ori înainte să vă filmați în bucătărie ca nu cumva să pățiți și voi la fel: verificat mese, scaune, cuțite, să nu sară nimic de la locul lui.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×