Detaliul care arată că Adriana și Adrian Titieni ar fi divorțat. Actrița a fost surprinsă sărutându-se cu Alexandru Papadopol

Dan Suta   
în Stiri mondene
18/08/2019, 12:59
Detaliul care arată că Adriana și Adrian Titieni ar fi divorțat. Actrița a fost surprinsă sărutându-se cu Alexandru Papadopol
Adriana și Adrian Titieni ar fi divorțat. Sursa foto: OK Magazine

Adriana și Adrian Titieni ar fi divorțat, iar actrița s-a dat de gol răspunzându-i unei internaute care a întrebat-o de ce și-a schimbat numele pe Facebook, în Irimescu. Bruneta a fost surprinsă sărutându-se pătimaș cu Alexandru Papadopol, pe stradă, fostul soț al unei alte celebre actrițe, Ioana Ginghină.

Adriana Titieni și-a schimbat numele pe Facebook: a divorțat de Adrian?

Soții Titieni nu au mai fost văzuți de ceva vreme împreună, iar zvonurile despre divorțul lor s-au înmulțit după ce femeia a fost văzută pe stradă în ipostaze tandre alături de Papadopol. O internaută a întrebat-o pe Facebook de ce are acum numele Irimescu, iar actrița i-a răspuns sec: „Pentru că acesta este numele meu”.

Adriana și Adrian Titieni au doi copii împreună, pe Ariadna și Marc. Cei doi au format unul din cel mai bine sudate cupluri din România, iar informația că ar fi divorțat i-a surprins pe toți. În trecut, Adriana a vorbit cu multă emoție despre relația ei cu Adrian, iar declarațiile sale nu anunțau sub nicio formă telenovela la care asistăm azi cu toții.

adriana titieni
Adriana, surprinsă alături de Alex Papadopol. Sursa foto: spynews.ro

Acum ceva timp, Adriana vorbea emoționată despre căsnicia ei

„Suntem de nouă ani împreună și sper să mai fim înca de zece ori pe-atât, chiar îmi doresc ca relația asta să se sfârșeasca doar odată cu dispariția mea de pe pamânt, a mea sau a lui. (…). Nu cred că se erodează (n.r.: dragostea). Eu sunt aproape dependentă de soțul meu. Poate părea o exagerare. E un lucru pe care nu l-am mai spus. Nu pot să adorm dacă Adrian nu este acasă, iar când pleacă la spectacole, la repetiții, primele două, trei zile de acomodare sunt cumplite”, declara în urmă cu ceva ani Adriana pentru revista Tango. Cei doi nu au oferit niciun detaliu despre statutul lor actual.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×