Detalii șocante din crima Esterei. Cum a ucis-o vărul de 17 ani al copilei. El a mărturisit totul în fața anchetatorilor

Detalii șocante din crima Esterei. Cum a ucis-o vărul de 17 ani al copilei. El a mărturisit totul în fața anchetatorilor
Detalii șocante din crima micuței Estera *foto: observator.ro

Noi dezvăluiri ies la iveală despre crima comisă împotriva Esterei, fetița de cinci ani violată și ucisă cu o cărămidă. Criminalul Esterei, care este chiar vărul său, a povestit anchetatorilor mai multe detalii șocante.

Detalii șocante din ancheta crimei Esterei

Criminalul Esterei a fost prins abia după un an, după ce procurorii au audiat sute de persoane. Ucigașul a fost de gol de ADN-ul găsit pe arma crimei, cărămida cu care criminalul și-a ucis verișoara.

Tânărul de 17 ani a mărturisit că a ucis-o pe copila de 5 ani. El le-a explicat anchetatorilor că a surprins-o pe fetiţă în timp ce îşi făcea nevoile şi i-a venit ideea să întreţină relaţii sexuale cu ea. Fetiţa s-a speriat şi a început să ţipe. Atunci, tânărul a pus mâna pe o cărămidă şi a lovit-o în cap de teamă să nu o audă cineva şi să-l prindă în timp ce o viola. Pe acea cărămidă, anchetatorii au găsit ADN-ul adolescentului.

Detalii șocante din crima micuței Estera
Detalii șocante din crima micuței Estera. Principalul suspect, vărul ei de 17 ani care a recunoscut crima *foto: axanews.ro

Criminalul neagă că și-ar fi violat verișoara

Chiar dacă vărul a recunoscut crima, el susține că nu și-a violat verișoara. Anchetatorii au însă probe în acest sens. De altfel, aceștia au depus o muncă de sisif pentru a-l prinde pe ucigaș. Astfel, au fost audiate peste 500 de persoane şi de la aproape toate s-au prelevat probe biologice. Abia la un an de la uciderea Esterei, procurorii au reuşit să îl prindă pe criminal.

Pe 26 iunie 2019, reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș au arătat într-un comunicat de presă că: „În urma cercetărilor efectuate în legătură cu infracţiunile de omor calificat şi viol ale căror victimă a fost minora în vârstă de 5 ani, fapte ce au fost comise la data de 30 aprilie 2018, pe raza municipiului Baia Mare, în zona străzii Electrolizei, prin ordonanţa din data de 26 iunie 2019 emisă de procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de un suspect şi apoi punerea în mişcare a acţiunii penale pentru infracţiunile susmenţionate. Inculpatul, faţă de care există indicii temeinice care conduc la bănuiala rezonabilă, cu privire la comiterea infracţiunilor amintite, este minor în vârstă de 17 ani şi faţă de acesta a fost dispusă măsura reţinerii”, s-a arătat în comunicat.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×