Detalii cutremurătoare despre crima care a îngrozit în această dimineaţă România

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
07/03/2018, 13:42
Detalii cutremurătoare despre crima care a îngrozit în această dimineaţă România

Oamenii spun că acolo unde era scandalul, era şi tânărul, însă nu l-au crezut capabil să provoace o asemenea tragedie – pe de o parte pentru familia lui, iar pe de altă parte pentru familia iubitei sale. Tânăra de 23 de ani, din Şilindia, lasă în urmă un copil în vârstă de 3 ani.

În ultima perioadă, tânărul – Rafael Emanuel Neamţiu -, în vârstă de 23 de ani, din Tîrnova, era, se pare, gelos deoarece a aflat că iubita lui intenţionează să plece la muncă în Germania, iar bănuiala lui era că femeia pleacă cu un alt bărbat. Miercuri dimineaţa, localnicii care obişnuiau să îşi bea cafeaua în acel bar au sesizat faptul că uşa localului era încuiată, deşi programul de funcţionare era non stop, iar din interiorul barului se auzea muzică.

Localnicii i-au alertat pe poliţiştii din comună după ce s-au uitat pe fereastră şi ar fi văzut cadavrul femeii. Unul dintre poliţiştii sosiţi la faţa locului a intrat în local pe o fereastră, găsind cele două cadavre: al tinerei, care prezenta trei împuşcături în gât şi torace, şi al băiatului care avea o împuşcătură în gât.

Se pare că marţi seara cei doi s-au certat în local, iar spre dimineaţă – când nu mai erau clienţi în bar – tânărul s-a întors. Şi a luat cu el şi arma de vânătoare artizanală pe care o deţinea ilegal.

La domiciliul bunicii tânărului, oamenii legii au găsit mai multe cartuşe care se potriveau la arma folosită.

Sursă: www.aradon.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×