Despărțirea dintre Marius Elisei și Oana Roman, cauzată de infidelitatea soțului? Acesta s-ar fi iubit cu o femeie din Italia

Dan Suta   
în Stiri mondene
14/12/2019, 11:31
Despărțirea dintre Marius Elisei și Oana Roman, cauzată de infidelitatea soțului? Acesta s-ar fi iubit cu o femeie din Italia
Oana Roman ar fi fost înșelată de Marius Elisei. Sursa foto: Instagram

Despărțirea dintre Marius Elisei și Oana Roman ar fi fost cauzată de infidelitatea bărbatului. Acesta i-ar fi pus coarne nevestei cu o tânără din Italia, notează presa mondenă astăzi.

Marius Elisei și Oana Roman, despărțire cauzată de o infidelitate?

Povestea lor de iubire s-ar fi încheiat după 8 ani de zile. Cei doi au împreună o fetiță pe nume Izabela, iar acum fetița va fi împărțită între cei doi părinți, de vreme ce aceștia nu mai stau în aceeași casă.

Persoane din apropierea cuplului au declarat pentru wowbiz.ro că Marius nu ar fi fost ușă de biserică în perioada căsniciei, iar Oana ar fi trecut cu vederea multe lucruri. Acesta ar fi înșelat-o pe vedetă cu o fată din Italia.

„Tot răul este făcut”

„Eu și Marius ne-am separat, dar nu este sfârșitul lumii. Nu moare nimeni. Este o decizie pe care am luat-o după foarte multă gândire, după foarte mult timp în care am pus în balanță totul. Cred că este cea mai bună decizie atât pentru el, cât și pentru mine”, este o parte a mesajului prin care Oana Roman a anunțat separarea de Elisei.

„Cred că fiecare merită se fie fericit și mai ales Isa merită să fie fericită. Eu cred și vreau să putem să fim amândoi responsabili încât să creștem acest copil foarte frumos și să avem o relație extrem de civilizată. Nu mai spuneți că vă pare rău, pentru că nu aveți de ce să vă pară rău”, a mai scris vedeta pe Facebook.

După anunțul despărțirii, Marius Elisei a ironizat situația și a distribuit melodia lui Tudor Chirilă, „Perfect fără tine”, un titlu mai mult decât sugestiv.

„Nu s-au întâlnit față în față, dar răul tot este făcut, în condițiile în care Oana s-a comportat întotdeauna impecabil acasă și în căsnicie”, au declarat surse din anturajul cuplului, potrivit wowbiz.ro.

Oana și Marius nu se află la prima criză de cuplu. Cei doi au mai trecut prin câteva episoade complicate, însă au revenit la sentimente mai bune.

Deși Oana a spus că e o despărțire definitivă, e posibil ca atât ea cât și Marius să se împace pe viitor, căci încurcate mai sunt căile dragostei…

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×