DESPĂRŢIRE la HOLLYWOOD. Halle Berry divorţează pentru a treia oară

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
28/10/2015, 14:47
DESPĂRŢIRE la HOLLYWOOD. Halle Berry divorţează pentru a treia oară GALERIE FOTO

La cateva ore dupa ce Halle Berry a depus actele pentru divort, si Olivier Martinez a procedat la fel. Divortul celor doi, al treilea pentru actrita, a fost anuntat public marti. „Mergem mai departe cu iubire si respect unul pentru celalalt si ne concentram in mod egal asupra a ceea ce este cel mai bine pentru fiul nostru”, se arata intr-o declaratie comuna facuta publica marti si citata de People. (CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINI)

VEZI AICI CEREREA DE DIVORT

In actele depuse la tribunal de catre cei doi, ambii in varsta de 49 de ani, se arata ca motivul divortului il reprezinta „diferentele ireconciliabile”. Cei doi sustin ca s-au separat luni.

Halle Berry, care a semnat inainte de nunta un contract prenuptial, doreste ca ea si Martinez sa imparta in mod egal custodia lui Maceo-Robert, in varsta de doi ani, la fel si costurile ingrijirii si educatiei acestuia. Actrita mai doreste ca Martinez, fost boxer si model, sa-i ceara permisiunea daca vrea sa-l scoata pe Robert din California.

Prima care a depus actele pentru divort este Halle Berry, care a folosit insa un pseudonim: Hal Maria, numindu-l pe Olivier Martinez Oliver Martin, informeaza ContactMusic.

La cateva ore distanta, a depus actele pentru divort si Martinez, care a angajat-o pe celebra avocata Laura Wasser, cea care s-a ocupat de divorturile lui Kim Kardashian, Heidi Klum, Ryan Reynolds si nu numai. Martinez cere ca Berry sa-l sprijine din punct de vedere material dupa divort.

Berry si Martinez s-au cunoscut in 2010 pe platoul de filmare al „Dark Tide”. S-au casatorit trei ani mai tarziu intr-un castel rustic din Franta.

Desi nu se cunosc motivele despartirii, sursele pomenesc despre firea violenta a lui Martinez. In plus, actrita, care mai are doi copii, isi doreste sa locuiasca in Los Angeles, in timp ce Martinez nu.

E primul divort pentru Martinez si al treilea al lui Halle Berry. Aceasta s-a maritat cu sportivul David Justice in 1993 si cu cantaretul Eric Benet in 2001.

Sursă: www.ziare.com

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×