Descoperirea teribilă a unei femei. Ce îi făcea soţul, noaptea, după ce o adormea cu somnifere! TOTUL ERA FILMAT!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
02/08/2015, 00:04
Descoperirea teribilă a unei femei. Ce îi făcea soţul, noaptea, după ce o adormea cu somnifere! TOTUL ERA FILMAT!

Un caz cât se poate de real a tulburat o întreagă comunitate şi a şocat o lume întreagă. O femeie din Indiana, SUA, a aflat cu stupoare că soţul o adormea cu somnifere şi întreţinea relaţii sexuale cu ea în această stare, în timpul nopţii. Femeia l-a dat pe bărbat pe mâna poliţiei, iar acum a decis să îşi spună povestea pentru a atrage atenţia asupra existenţei violului marital, o faptă pe care mulţi oameni nu o consideră infracţiune, scrie Time.com.

ULTIMA ORĂ! TRAGEDIE! DOLIU IMENS ÎN AMERICA! Celebrul actor şi wrestler A MURIT! A făcut INFARCT, iar medicii nu l-au mai putut salva! 

Mandy Boardman, o femeie din SUA, se afla într-un mariaj aparent fericit alături de soţul ei şi cei doi copii. La şapte ani după căsătorie a început să experimenteze stări ciudate, de oboseală şi pierdere a memoriei.

IMAGINI BOMBĂ cu Elena Udrea la plajă! GALERIE FOTO INCENDIARĂ!

Stările inexplicabile au continuat, dar ce s-a întâmplat într-o noapte a bulversat-o definitiv. S-a trezit cu soţul deasupra ei, în pat, cu o lanternă într-o mână şi ceea ce s-a dovedit a fi un somnifer în cealaltă mână.

FOTOGRAFIATĂ pe ascuns cînd SE DEZBRACA la baie! Ce a făcut această femeie cînd a observat camera. Imaginile urmărite de milioane de oameni

Bărbatul i-a spus că nu făcea decât să se asigure că o să aibă un somn bun – deşi femeia nu avea probleme cu somnul. I-a cerut să se oprească şi acesta a promis că aşa va face.

FOTO ULUITOR! CUM ARATA VEDETA TV ANDREEA ESCA LA 18 ANI!!! E DE NERECUNOSCUT!!!

Apoi, într-o bună zi, omul a uitat telefonul acasă. Stupefiată, soţia a găsit pe telefon trei clipuri video în care soţul ei întreţinea relaţii sexuale cu ea, în timp ce ea dormea.

Te crezi un şofer bun? 75% dintre cei care se uită la imaginea asta greşesc răspunsul! Tu ştii cine intră în intersecţie?

A trecut ceva vreme până când să înţeleagă că ce s-a întâmplat nu este în regulă, că acelaşi lucru l-ar putea păţi chiar fiica ei. În cele din urmă, femeia a anunţat poliţia, iar omul a ajuns în faţa legii.

A fost nevoie de ani buni pentru ca soţul ei să fie condamnat la închisoare pentru viol şi alte infracţiuni.

Femeia, care încearcă acum să depăşească depresia provocată de episodul traumatic, a explicat că a decis să facă publică povestea vieţii ei pentru a atrage atenţia asupra acestei infracţiuni – violul domestic.

 Citeste mai mult pe REALITATEA.NET

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×