Descoperire macabră pe malul mării! Cadavrul unui bărbat a fost găsit în dreptul plajei Faleza Nord, din Constanța

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
16/01/2020, 16:16
Descoperire macabră pe malul mării! Cadavrul unui bărbat a fost găsit în dreptul plajei Faleza Nord, din Constanța
Cadavrul unui bărbat a fost găsit pe plaja Faleza Nord, din Constanța. Sursa foto: booking.com

Descoperire macabră la malul mării, acolo unde trupul unui bărbat a fost văzut plutind în apropiere de plaja Faleza Nord, din Constanța. Un martor a sunat de urgență la 112, unde a raportat incidentul.

Cadavrul unui bărbat a fost găsit pe plaja Faleza Nord, din Constanța

La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ‘Dobrogea’, dar şi medici ai Serviciului de Ambulanţă Constanţa.

Pompierii au intervenit imediat şi au reuşit să îl aducă la mal pe bărbat, de unde a fost preluat de medicii veniți la fața locului. Aceștia au constatat însă că nu mai pot face nimic pentru bărbatul respectiv, așa că au constatat decesul.

Medicii nu au mai putut să facă nimic pentru bărbat

Bărbatul a fost declarat decedat, iar cadavrul său va fi transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei, expertiză care va stabili cauza exactă a morţii.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a afla cine este bărbatul şi încearcă să afle exact în ce condiții și-a pierdut viața acesta. Anchetatorii iau în considerare toate pistele, inclusiv omorul.

Marea a luat mai puține vieți în sezonul estival trecut. Dacă în 2018 s-au înregistrat nu mai puțin de 36 de victime care au venit să se distreze pe dar care au murit în valurile mării, anul trecut cifra a fost una mai mică.

Astfel, la finalul sezonului estival din 2019, autoritățile au spus că 17 oameni au murit înecați în Marea Neagră, iar 48 au fost salvați din ghearele morții de salvamari. Cifra a fost una mai mică, iar autoritățile cred că acest lucru s-a întâmplat datorită campaniilor desfășurate pe litoral.

„În perioada 20 iunie – 20 august, în stațiunile turistice au avut loc 12 exerciții de salvare a unei persoane aflate în pericol de înec, în Marea Neagră. Scafandrii au intervenit cu echipamentul specific și cu ambarcațiunea din dotare, pentru recuperarea acesteia. La final, au fost împărțite pliante și salvatorii au stat de vorbă cu oamenii, pentru a le explica riscurile la care se expun”, au precizat reprezentanții ISU Dobrogea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×