Deputatul liberal Adriana Săftoiu atacă Guvernul Orban! ”Îmi este ruşine”

Daniel Scripcaru  
înStiri de ultima ora
19/12/2019, 21:16
Deputatul liberal Adriana Săftoiu atacă Guvernul Orban! ”Îmi este ruşine”
Deputatul PNL Adriana Săftoiu atacă Guvernul Orban. Sursa foto: newsmaker.ro

Atac foarte dur la adresa Guvernului Orban! Acesta nu vine însă de la Opoziție, ci chiar de la un deputat din rândul liberalilor! Adriana Săftoiu a răbufnit pe Facebook, unde a postat un text foarte critic la adresa Executivului condus de Ludovic Orban.

Deputatul PNL Adriana Săftoiu atacă Guvernul Orban

Adriana Săftoiu a scris chiar că îi este rușine de deciziile luate de liberali, de la preluarea puterii. ”E cel mai mare haos parlamentar pe care l-am văzut şi asta pentru că nu mai gândim, ci ne supunem”, a scris Săftoiu.

„Îmi este ruşine. Ne anulăm decizii (în campanie, am declarat că uşile sunt ferecate pentru membri PSD, dar, după campanie, au devenit membri PNL), votăm împotriva propriilor convingeri (vezi alocaţia pentru copii), ne pregătim să sesizam la CCR legile noastre (reducerea TVA de la 19% la 16%, la produse alimentare de la 8 la 5) spunând «Hei, noi, PNL, în opoziţie am făcut legi neconstituţionale».

”Acceptăm ca miniştri respinşi de comisiile parlamentare să rămână miniştri”

Acceptăm ca miniştri respinşi de comisiile parlamentare (într-o ţară în care se spune că Parlamentul reprezintă voinţa poporului şi nu Guvernul) să rămână miniştri, creând un precedent periculos, acceptăm asumarea pe buget, un precedent şi mai periculos, votăm incriminarea «drogurilor» într-un mod total aberant…e cel mai mare haos parlamentar pe care l-am văzut si asta pentru că nu mai gândim, ci ne supunem”, a scris, joi seară, pe Facebook, Adriana Săftoiu.

Aceasta afirmă că-şi doreşte încetarea acestui mod de a face politică. ”Îmi doresc din toată inima să fie sfârşitul unui asemenea mod de a face politică. Să te supui doar ca sa îţi mai asiguri un loc pe liste?! Vai de aşa viitor”, a mai scris Săftoiu.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×