Denisa Nechifor a făcut profilul viitorului iubit. „Nu vreau pe oricine lângă mine”

Ionuţ Cataramă  
înFemei frumoase
14/03/2018, 10:10
Denisa Nechifor a făcut profilul viitorului iubit. „Nu vreau pe oricine lângă mine”

Denisa Nechifor, care şi-a operat de curând nasul, este cunoscută pentru relaţia pe care a avut-o cu fostul fotbalist Adrian Cristea. Se pregăteşte să părăsească România pentru că îşi doreşte o educaţie superioară pentru fiica sa.

În legătură cu un potenţial viitor partener, Denisa Nechifor consideră că acesta nu poate fi oricine. „Pot spune că sunt pretenţioasă când vine vorba de un posibil iubit. Nu arăt rău şi sunt şi o femeie inteligentă”, arată Denisa Nechifor.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Vedeta a dat detalii despre cum vede o viitoare relaţie. „Nu vreau pe oricine lângă mine. Nu am avut în viaţa mea lângă mine un bărbat care să consume alcool sau care să se drogheze”, spune Denisa Nechifor.

În ce priveşte relaţia cu fotbalistul Denisa Nechifor susţine că este mai matură şi mai echilibrată. „Cu Adi am ajuns la o relaţie frumoasă şi chiar ne înţelegem. Nu am multe pretenţii de la el, aici este secretul”, arată vedeta.

Sursă: www.libertatea.ro

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×