Îl mai ţii minte pe Denis Ştefan? Cum a ajuns să arate acum actorul iubit de milioane de românce la ani buni după ce a făcut furori la TV! Galerie foto

Filon Stan   
în Femei frumoase
27/11/2017, 17:39
Îl mai ţii minte pe Denis Ştefan? Cum a ajuns să arate acum actorul iubit de milioane de românce la ani buni după ce a făcut furori la TV! Galerie foto GALERIE FOTO

Îl cunoşti de la televizor! A jucat în mai multe seriale, iar femeile erau topite după el! Denis Ştefan a frânt multe inimi în telenovele precum Regina sau Inimă de Ţigan. A cunoscut celebritatea, cu tot ceea ce aduce ea.

Aşa a ajuns însă la divorţ, după şapte ani de căsnicie, însă şi-a regăsit fericirea în braţele unei frumoase brunete la care bărbaţii visau cu ochii deschişi. Bebeluşa Cristina, de la Cronica Cârcotaşilor, cu care are o frumoasă poveste de dragoste de câţiva ani buni, se pare că i-a readus fericirea pe chip actorului.

Denis Ştefan dresează cai

Cei doi au şi pasiuni comune. Caii şi călăria. Pagina de Facebook a lui Denis abundă în fotografii în care apar cai, care mai de care mai frumoşi. Are grijă de ei, face spectacole pentru copii,  alături de cai, şi pare că îi şi dresează.

Denis şi Cristina Ştefan sunt căsătoriţi din anul iulie 2013!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×