Demisii la Pro TV. Corespondenții locali de la Cluj au părăsit postul de televiziune

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
14/01/2020, 10:38
Demisii la Pro TV. Corespondenții locali de la Cluj au părăsit postul de televiziune GALERIE FOTO
Ștefan Pășcuță este unul dintre oamenii care au plecat din Pro TV. Sursa foto - facebook

Demisii în lanț la Pro TV. Conform paginademedia.ro, întreaga echipă de corespondenți Pro TV Cluj, formată din trei oameni, a plecat de la postul de televiziune.

Demisii la Pro TV

Vorbim despre Ștefan Pășcuță, Raisa Humeniuc și Laura Goarnă, oameni care asigurau transmisiunile din această zonă. Sursa citată spune că toți cei trei corespondenți și-au încheiat perioadele de preaviz la începutul acestui an.

De remarcat că cei trei jurnaliști aveau intervenții zilnice în jurnalele principale de la Pro TV.

Corespondenții locali de la Cluj au părăsit postul de televiziune

De altfel, Pășcuță, cu o experiență de patru ani ca reporter Pro TV, a și scrisun mesaj pe Facebook, în care și-a anunțat despărțirea de stația de la Cluj.

„După aproape 4 ani, vreau sa va anunt ca astazi a fost ultima mea zi in calitate de corespondent la Stirile Pro TV. Am o cariera in radio si televiziune de un deceniu, timp in care am strabatut patria in lung si-n lat.

Amintiri sunt multe, cat pentru o viata intreaga. Mai ales ca, de multe ori, stateam pe teren mai mult ca acasa. Uitandu-ma acum in spate, nu regret nimic. Am invatat din toate.

Sunt mandru de tot ce am realizat pana acum si ma voi focusa sa fiu si mai bun pe viitor. Cel putin pentru moment am sa fac o schimbare in viata mea, despre care va mai anunt pe parcurs. Atat pentru moment. La revedere!, spune acesta în respectiva postare.

Și Raisa Humeniuc a confirmat plecarea din stația locală a Pro TV. În cazul ei lucrurile sunt cât se poate de clare. Aceasta a transmis că momentan are mai multe oferte „din presă, dar și din alte zone”. De șase ani de zile lucra pentru Pro TV Cluj aceasta.

De asemenea, părăsește postul și Laura Goarnă. Ea lucra la Pro TV din martie 2018. Reamintim că, în urmă cu aproape doi ani, Pro TV a închis emisia stațiilor locale, inclusiv cea de la Cluj Napoca, dar a păstrat echipe de corespondenți.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×