Delia, scoasă din sărite după ce a fost făcută”BĂTRÂNĂ”!

Ana Ioana   
în Stiri mondene
15/08/2018, 13:33
Delia, scoasă din sărite după ce a fost făcută”BĂTRÂNĂ”!
Delia a fost scoasa din sarite dupa ce un fan i-a lasat un comentariu rautacios

Delia, scoasă din sărite după ce a fost făcută”BĂTRÂNĂ”! Artista a luat foc după ce un fan de-al ei i-a lăsat un comentariu dur. Cântrăreaţa nu s-a lăsat mai prejos şi i-a răspuns individului pe măsura. Fanul acesteia a criticat-o aspru pentru faptul că nu-şi asumă vârsta.

Individul a lăsat-o fără cuvinte după ce i-a scris că e prea bătrână şi  a judecat-o pentru modul în care îşi atrage fanii dar şi like-urile de la postările de pe reţelele personale de socializare.
Cântăreaţa a primit comentarii dure după ce a realizat un pictorial pentru o revistă cunoscută din România. Motivul are legătură cu curajul pe care încă îl mai are să mai facă asta..la 36 de ani!

Delia, scoasă din sărite după ce a fost făcută”BĂTRÂNĂ”!

Cântăreaţa a fost enervată la culme de un fan care i-a lăsat un comentariu răutăcios la adresa vârstei acesteia  dar şi de curajul pe care l-a avut să pozeze într-un anumit fel. „Nu mai știi cum să te zbați pentru like-uri… ce ai fost și ce ai ajuns… erai mai frumoasă și mai naturală pe vremea când cântai cu Nick… acum nu vrei să accepți că fiecare om, ca și tine de altfel, îmbătrânește„ , i-a scris fanul pe o reţea de socializare.

Jurata de la x Factor i-a răspuns în cauză fanului care a provocat-o la un schimb de replici pe tema vârstei acesteia. „Deci să nu mai pozez în reviste… că “tre să accept că îmbătrânesc”!?! Zi-mi exact ce să fac să fiu “naturală” înapoi. Să nu mă mai epilez? Să mă spăl pe dinți e ok? Să las mult sebum pe frunte… asa să lucească frumos, ca pe vremuri? Să-mi pun niste “ștrampi” așa ca pentru vârsta mea… înaintată? Să-mi cumpăr un baston?Oricum… deci să nu mai pozez!;)))) că-s bătrână și nu e ok… să pozam bătrâni! Ești foarte idiot! Incredibil de idiot!!!! ?„, i-a răspuns Delia individului care a criticat-o

Delia este des criticată de fanii săi

Una dintre artistele care se bucură de un succes uriaş. Concertele sale sunt, de cele mai multe ori, sălbatice şi greu de gustat pentru publicul divers în faţa căruia cântă. De curând, a lansat cea mai nouă piesă a ei printr-un concert de zile mari, la Timişoara. Cel mai cotat club de la malul Begai a văzut un show extraordinar. Aceasta a fost îmbrăcată într-o rochie inspirată din tricourile de fotbal american, cu un chipiu în cap.

Cântăreaţa a urcat pe scenă, dar nu oarecum, ci cu câteva shot-uri savurate, aşa cum se face, dintr-o înghiţitură. Fără să stea prea mult pe gânduri, artista şi-a aprinhs o tigară în faţa fanilor. După mai mult de 15 minute de concert, aşa cum obişnuieşte, a decis să nu facă nicio pauză şi să-şi rezolve poftele chiar acolo. Cânta şi trăgea cu cu patos din ţigară, mai apoi a decis ca în cealaltă mână să aibă un pahar de suc care părea uşor diluat de alte lichide. Artista şi-a continuat minunat concertul şi şi-a mai aprins o ţigară. Iubita cântăreaţă şi-a schimbat vestimentaţia la jumătatea concertului. Aceasta s+a schimbat în ceva cu multe paiete, o rochie care i s-a potrivit, căci şi-a obişnuit fanii cu haine extravagante sau ieşite din comun pentru unii.

Delia are 36 de ani şi este căsătorită cu Răzvan Munteanu, soţul care o sprijină şi o ajută în cariera muzicală, fiind cel care se ocupă de concertele ei.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×